- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
- #1
Unutmusum içmeyi bisikinti olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yeni basladi canım diğer gittiğinde doktora verirBn sadece decavit kullanıyorum ayrıca demir hapı vermedi doktor
Her gün alıyorum ben normal de sadece 1 gün unuttum sıkıntı olmaz umarımBen oğlumda kullanmadım da kendi kendime , başıma neler geldi kızlar vitamininizi günü gününe alın bence hem siz hem bebek için
Ben hiç almamıştım aslında k.validem tombik olmasın bebek diye bırak demişti onun aklına uydum çok pişmanım bebeğim zayıftı çok 2300 doğduHer gün alıyorum ben normal de sadece 1 gün unuttum sıkıntı olmaz umarım![]()
Unutmusum içmeyi bisikinti olur mu
saolasin canim hamilelik unutkanlık yapıyor hatırlayamadım hiç yumurta süt yoğurt önemli gerçekten canım tüketilmesi gerekiyor hep bende çok dikkat edemiyorumBen hiç almamıştım aslında k.validem tombik olmasın bebek diye bırak demişti onun aklına uydum çok pişmanım bebeğim zayıftı çok 2300 doğduDoktor seni doğuma kabul edemem senin kan değerlerin de çok düşmüş doğumda ya sen ya bebek yoğun bakıma girer kendime teşekküllü bi hastane ara demişti. Sonra dediklerimi yaparsan toparlarsın dedi. Beslenmemde et süt yumurta ve yoğurda yüklendik toparladık doğacak kadar 2300 ü anca yakaladık işte.
1 günden bişey olmaz canım :) Yaşadıklarımı yazdım ibret olsun diğer hamişlere diye dr gerek görmese vermez kendi başımıza karar vermemeliyiz bunu anladım :)
Canım ben 1 aydır kullanmıyorum bulantım var diye. Yurtdşndaym 10. Haftamda gittm doktora sadece folic acidi sordu onu kullan dedi. Diğerler isteğe bağlı ya da değerlern düşük çıkarsa falan filan. Ben bulantım geçer geçmez başlıcam inş. Ama arada unutmakla bişeyckler olmaz inş merak etmeUnutmusum içmeyi bisikinti olur mu
Canim ben ilk cocugumda vitamin+kalsiyum cok duzenli ictim bir gun bile aksatmadim ama 2890 dogdu okadar miniktikiBen hiç almamıştım aslında k.validem tombik olmasın bebek diye bırak demişti onun aklına uydum çok pişmanım bebeğim zayıftı çok 2300 doğduDoktor seni doğuma kabul edemem senin kan değerlerin de çok düşmüş doğumda ya sen ya bebek yoğun bakıma girer kendime teşekküllü bi hastane ara demişti. Sonra dediklerimi yaparsan toparlarsın dedi. Beslenmemde et süt yumurta ve yoğurda yüklendik toparladık doğacak kadar 2300 ü anca yakaladık işte.
1 günden bişey olmaz canım :) Yaşadıklarımı yazdım ibret olsun diğer hamişlere diye dr gerek görmese vermez kendi başımıza karar vermemeliyiz bunu anladım :)