M matesis_ Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 39 0 11 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi matesis_ #1 Hep derler ya ayva yerseniz gamzesi olur salatalık yerseniz cildi güzel olur tarzı bunlar doğru mu? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hep derler ya ayva yerseniz gamzesi olur salatalık yerseniz cildi güzel olur tarzı bunlar doğru mu? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elif5541 Anasının Kızı :) Kayıtlı Üye 19 Aralık 2013 1.913 599 198 35 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi matesis_ #2 matesis_ .!.: Hep derler ya ayva yerseniz gamzesi olur salatalık yerseniz cildi güzel olur tarzı bunlar doğru mu? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Şeftali yersen tüylü olur çilek yersen çilli olur ben pek inanmıyorum ama kişiden kişiye değişiyo
matesis_ .!.: Hep derler ya ayva yerseniz gamzesi olur salatalık yerseniz cildi güzel olur tarzı bunlar doğru mu? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Şeftali yersen tüylü olur çilek yersen çilli olur ben pek inanmıyorum ama kişiden kişiye değişiyo
M matesis_ Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 39 0 11 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi matesis_ #3 Acep doğru mu =))) bazıları doğru diyor ama tecrübeleri bi alsak =) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acep doğru mu =))) bazıları doğru diyor ama tecrübeleri bi alsak =) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gsx Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 449 191 53 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi matesis_ #4 Ekşi yersen; kızzzz tatlı yersen; erkek diyolar. Benim tatlıda tuzluda, ekşide istiyo.... Sonuç; 3 mü doğurcam?
Ekşi yersen; kızzzz tatlı yersen; erkek diyolar. Benim tatlıda tuzluda, ekşide istiyo.... Sonuç; 3 mü doğurcam?