Hamileyken yerlesme kanaması

rica ederim devam ederse doktora gdin progestan verecektir size onu kullanın
düşük önleyiciler varmış onlardan mı yapsak dedim doktora. bu gebelik sağlıksızsa bırak düşsün müdahale etmeyelim dedi covid ilaçlarını kullandım ben gebeliğn ilk haftası bilmeden.. ondan diyor öyle

covidle alakası yok benşm bir tanıdığımda kullandı doğum yaptı 1 ay önce gayet sağlıklı bebeği, bebek zaten sağlıksızsa o ilaçları kullansanızda düşecektir, başka bir doktora danışın isterseniz.

Kişiden kişiye değişirmiş ben 2 gebeliğimde de yerleşme kamaması yaşamadım.

AY cok sevindim sorun olmamasına çok teşekkür ederim ya :) en büyük korkum o doktora sordum var mı kullanp da bebeği zarar gören diye , daha o ilaçlar yeni çıktı olumlu olumsuz bir şey görmedik dedi ama sağlıksız gebelik olması yüksek ihtimal dedi. şu an rahatladım tekrar tekrar teşekkür ederimm

Rica ederim size bunları söyleyen doktor devlet hastanesinde mi özelde mi?

evet bundan sonra özel klinik varsa oraya gidicem. bi bebek görünse daha iyi olur şimdi gidicem görünmeyecek erken henüz bu haftayı da atlatalım Allahın izniyle :)
inşallah çok güzel ilerler sonrası sağlıkla alırsınız kucağınıza:)

Bendede aynısı oldu kuzum naptın

Bendede aynısı oldu kuzum naptın
Doktora gittim bu sefer ozel bir yere. Bebisin kalp atisini gorduk sukur. Enfeksiyon kapmisim ben savunma sistemim zayifmis o da lekeli akinti yapiyormus. Enfeksiyonu durdurmak icin serum verdi. ve dusuk onleyici progestan igne ve ilac verdi bugun onlara basladim zor bi surec

Canım bişey sorabilir mym

Yok cok sukur dusuk onleyiciler vurduruyorum iciyorum falan akinti kesildi

Sağlıksızsa bırakalım düşsün diyen doktorun kafasını ne edeyim ben. Kalp atışı duymuşsun işte. Engelli olmaz bir ilaçla saçmalamasın. Bana doktorum gebeliği bilmeden ilk zamanları ya hep ya hiçtir der. içtiğin ilaç alkol sigara vs engelli yapmaz ya düşük yapar ya da sağlıklıdır gebelik devam eder der. Kalp atışı duyduysan sorun yok devam.

Ozel doktora gittim o da ya hep ya hic dedi :) devletteki doktora yazdiramadik dusuk onleyici simdi tutunuyor Rabbimin izniyle bebişim igneler serumlar yiyorum her gun :) kalp atisini duymadim da gordum ama ayni sey dimi

Ozel doktora gittim o da ya hep ya hic dedi :) devletteki doktora yazdiramadik dusuk onleyici simdi tutunuyor Rabbimin izniyle bebişim igneler serumlar yiyorum her gun :) kalp atisini duymadim da gordum ama ayni sey dimi

Evet aynı sayılır net duymak zor bu haftalarda görmek yeterlidir İnşallah tutunur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…