hamileyken yurtdışına gidip orada doğum yapan var mı?

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
163
merhaba kızlar, eşimin işi nedeniyle ingiltereye yerleşme durumumuz var. bebek yapmak için çalışmalara da başlamıştık. mart-nisan gibi gidebiliriz. bu zaman zarfında hamile kalırsam zorlanır mıyım? orada saglık sektörü nasıl vs hiç bişi bilmiyorum. napcagımı bilemedim açıkcası. 4 yıllık eviliyim bu arada. eşim bebek istemiyordu şimdi bu hevesini kırarsam yani yurtdısına gidince yapalım dersem yine bebek düşüncesinden ya soğursa diye de düşünüyorum. hani ben burda kalayım eşim gitsin de diyemem ben 4 yıldır ondan ayrı bir gün geçirmedim (askerliği dışında :( ) bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)

merhaba kızlar, eşimin işi nedeniyle ingiltereye yerleşme durumumuz var. bebek yapmak için çalışmalara da başlamıştık. mart-nisan gibi gidebiliriz. bu zaman zarfında hamile kalırsam zorlanır mıyım? orada saglık sektörü nasıl vs hiç bişi bilmiyorum. napcagımı bilemedim açıkcası. 4 yıllık eviliyim bu arada. eşim bebek istemiyordu şimdi bu hevesini kırarsam yani yurtdısına gidince yapalım dersem yine bebek düşüncesinden ya soğursa diye de düşünüyorum. hani ben burda kalayım eşim gitsin de diyemem ben 4 yıldır ondan ayrı bir gün geçirmedim (askerliği dışında :KK43: ) bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
İngiltere sağlık konusunda Türkiye nin yaklaşık 10 yıl ilerisinde bir ülke. Ben oraya dil eğitimi için gitmiştim ve inanın bana sizin için olmasada bu durum doğacak çocuğunuz için çok büyük bir avantaj. Ben 19 haftalık hamileyim ve doğum için bende ingiltereye gitmek istiyorum bakalım kısmet olur ve inş gidebilirim. Bence inş hemen hamile kalırsınız ve ingiltereye yerleşip çocuğunuzu orada daha iyi şartlarla kucağınıza alırsınız:)

İngiltere sağlık konusunda Türkiye nin yaklaşık 10 yıl ilerisinde bir ülke. Ben oraya dil eğitimi için gitmiştim ve inanın bana sizin için olmasada bu durum doğacak çocuğunuz için çok büyük bir avantaj. Ben 19 haftalık hamileyim ve doğum için bende ingiltereye gitmek istiyorum bakalım kısmet olur ve inş gidebilirim. Bence inş hemen hamile kalırsınız ve ingiltereye yerleşip çocuğunuzu orada daha iyi şartlarla kucağınıza alırsınız:)
çok teşekkür ederim cevabınız için :) gercekten içim rahatladı diyebilirim. inşallah kısmet olur da siz de ingiltere de doğum yaparsınız. herşey gönlünüzce olsun :)

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana canım:) Bende öle ümit ediyorum canım , umarım bende İngiltere' de doğum yapabilirim ve sağsalim kucağıma alırım bebişimi:)

ingiltere saglik sektorunde turkiyeden cok cok önde ..
Asla pisman olmayacaksin , cocugun icin buyuk bir avantaj ..

Bende yurt disindayim dogma buyume almanyadayim ve saglik sektoru gercekten cok iyi ..

Ingilterede amcamlar kaliyor yaklasik 25 yildir, tavsiye ederim.

Back
X