hamileykennn minoset plus

vildan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
381
5
37
arkadaslar moralim cok bozuk. 9+1 hamileyim. bugun usume titreme ates grip oldum cok kotuydum. kayinvalideme minoset almasini soyledim bi oglen birde aksam verdi ictim. biraz iyi olunca bi baktin minoset plus vermis. offff cok canin sıkıldı yaa. hamileyken icen varmi beni bilgilendirebilir mi acabaaa

arkadaslar moralim cok bozuk. 9+1 hamileyim. bugun usume titreme ates grip oldum cok kotuydum. kayinvalideme minoset almasini soyledim bi oglen birde aksam verdi ictim. biraz iyi olunca bi baktin minoset plus vermis. offff cok canin sıkıldı yaa. hamileyken icen varmi beni bilgilendirebilir mi acabaaa
valla canım doktoruna sor derim ben.ya da ara eczaneyi sor.ben 9 haftalıkken kusmalardan su içemiyordum ve bu yüzden sıvısızlıktan ateşlendim.39 dereceye çıktı minoset falan fayda etmedi.doktorum bu ilaca iyi bak tek kullanabileceğin bu demişti.serumlar mı yemedim,antibiyotik mi almadım,kusmaktan boğazım tahriş oldu pastil vs.sonuç;bebeğim çooook normal hiçbir yan etkisini görmemiş ilaçların.duyunca dünyalar benim oldu.çok korkma Allah koruyor.

canım ya doktorum da bana düz minoset önermişti sen doktoruna sor bakalım içini karartma ben 1 kere kullandım ondada genede rahatsız oldum korktum bişi olmasın die.
inşallah sende bir zarar görmessin hemen kesti isen belkide bişi olmamıştır

hamilelikte minoset ve parol veriliyor canım. minoset plus ta kafein olduğu için verilmiyor diye biliyorum. 2 defa içmende bi sorun olacağını sanmıyorum. dr una danış ama çokta kafana takma

Bitaneden biseu olmaz canim korkma

kızlar bir sorum olacak. ben göz nezlesi oldum gözde ve burunda akıntı var. eczane baby fiz serum fizyolojik suyu önerdi aldım bugun kullandım biraz faydası oldu sanırım ama elimde minoset var, minoset mi parol mu yoksa ikiside eşdeğer mi size ne dediler bu konuda? eczacı ikisinin de eşdeğer olduğunu söyledi bana...

minoset plus ın içilmemesi gerektiğini biliyorum ama normal minosetin bir zararı yok.

X