- 21 Nisan 2017
- 82
- 27
- 88
- 30
- Konu Sahibi gonlumunefendisi
-
Allah'ın izniyle birşey olmaz artık bundan sonrasında dikkat edersiniz herhangi bir kanama yoksa problem yok kan testi verin ona göre bir kadın doğuma gidersiniz küçük olduğu için şu an yeni tutunmusdur büyük ihtimal düşük olmaz Allah'ın izniyle korkmayın ayaklarınızı yukarda tutarak dinleninhamileymişim ağır kaldırım yapmadığım iş kalmadı yatak odası planı değiştirdim kasığıma kramp girince şüphelendim ve test yaptım hamileymişim şimdi çok korkuyorum bisey olur mu diye3 gün önce test vermiştim negatifti kanda yok diye yaptım bu akdar şeyi
Yarına randevu aldımAllah'ın izniyle birşey olmaz artık bundan sonrasında dikkat edersiniz herhangi bir kanama yoksa problem yok kan testi verin ona göre bir kadın doğuma gidersiniz küçük olduğu için şu an yeni tutunmusdur büyük ihtimal düşük olmaz Allah'ın izniyle korkmayın ayaklarınızı yukarda tutarak dinlenin
Bol bol dinlenin ayaklarınızı yükseğe kaldırın Allahın izniyle inşallah bişey olmamıştır. Yarın doktora gidin hem kan verin belki geç döllenme olmuştur .hamileymişim ağır kaldırım yapmadığım iş kalmadı yatak odası planı değiştirdim kasığıma kramp girince şüphelendim ve test yaptım hamileymişim şimdi çok korkuyorum bisey olur mu diye3 gün önce test vermiştim negatifti kanda yok diye yaptım bu akdar şeyi
1 saat önce yaptım işleri şimdi kaybım olunca içime bir korku düştü ahhh eskiler kadar sağlam olsak keşke benim annemde öyle ne işler yapmış köydeymiş. Ama şimdi yediklerimiz içtiklerimiz bebeği bulmakta tutmakta zor şimdiden sonra tabi dikkat ederim inşallah bisey olmaz ah bu korkularOlsa zaten o an düşerdi. Geçmiş gitmiş daha ne olabilir ki? Benim annem ne işler yaparmış hamileyken şükür bi şey de olmamış. Merak etmeyin bi şey olmaz inşallah
Korkma inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın cnmYarına randevu aldımbenim aylardır beklediğin bir haberdi bu bi kızım var 2. Gebeliğimde 3. Ayımda tek yumurta ikizi olduklarını öğrendim ve 17. Haftada kalp atışları durdu ölğ dünyaya geldiler. Aylardır tekrar olsun diye bekliyordum erkenden kan testi de verimistim ama 3 gün önce negatif şimdi pozitif hem şaşkınım hem korkuyorum
Aslında takip yaptım bu ay 4 ekimde pik olmuştu ovulasyon testi tam tersi erken yumurtlama olmuştuBol bol dinlenin ayaklarınızı yükseğe kaldırın Allahın izniyle inşallah bişey olmamıştır. Yarın doktora gidin hem kan verin belki geç döllenme olmuştur .
Çok teşekkür ederimKorkma inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın cnm
Adet gününüz ne zaman benimki bugün daha olmadim ama olacam sanırım sancılar varÇok teşekkür ederim
Hayırlı olsun gözünüz aydınAslında takip yaptım bu ay 4 ekimde pik olmuştu ovulasyon testi tam tersi erken yumurtlama olmuştu16 ekimde kan testi vermiştim 0.89 çıkmıştı negatif. Bugün ağrıdan şüphelenince evdeki testi yaptım pozitif
3 gün var daha benim ama önceki iki gebeliğimde de çok erke öğrendimAd
Adet gününüz ne zaman benimki bugün daha olmadim ama olacam sanırım sancılar var
Yarın gideceğim bakalımHayırlı olsun gözünüz aydın
Kan verin netleştirin derim ben.
Bazen bi ihtimal idrar testleri yanlış pozitif veriyor.
Emin olursunuz hem sağlıcakla
Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Ayağınızı kaldırın uzanın.1 saat önce yaptım işleri şimdi kaybım olunca içime bir korku düştü ahhh eskiler kadar sağlam olsak keşke benim annemde öyle ne işler yapmış köydeymiş. Ama şimdi yediklerimiz içtiklerimiz bebeği bulmakta tutmakta zor şimdiden sonra tabi dikkat ederim inşallah bisey olmaz ah bu korkular
Evet bende önceki iki hamileliğimde 3 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim bu sefer yok sanırım da adet olmayi bekliyorum bakalim3 gün var daha benim ama önceki iki gebeliğimde de çok erke öğrendim
Hayırlısı olsun bakalım kanda görüp emin olmamda lazım yarın bir gidip bakarım tahlil veripEvet bende önceki iki hamileliğimde 3 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim bu sefer yok sanırım da adet olmayi bekliyorum bakalim
hamileymişim ağır kaldırım yapmadığım iş kalmadı yatak odası planı değiştirdim kasığıma kramp girince şüphelendim ve test yaptım hamileymişim şimdi çok korkuyorum bisey olur mu diye3 gün önce test vermiştim negatifti kanda yok diye yaptım
Kasık ve karın ağrınız mı oldu acaba? Yumurtlamadan kaç gün sonra ağrılarınız olduAslında takip yaptım bu ay 4 ekimde pik olmuştu ovulasyon testi tam tersi erken yumurtlama olmuştu16 ekimde kan testi vermiştim 0.89 çıkmıştı negatif. Bugün ağrıdan şüphelenince evdeki testi yaptım pozitif
Yaptığın test markası neydi cnm awox varsa elinde onla da yap onda silik bile çıkmıyor eğer yoksa ben ondan kullanıyorumHayırlısı olsun bakalım kanda görüp emin olmamda lazım yarın bir gidip bakarım tahlil verip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?