• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileymişim ağır kaldırdım

Yaptığın test markası neydi cnm awox varsa elinde onla da yap onda silik bile çıkmıyor eğer yoksa ben ondan kullanıyorum
Prodoctor marka vardı evde onunla yaptım içim kıpır kıpır kayıp babacık ağır geldi sanki kızımasağlıkla bir kız nasip oldıgında tüm yaralarım sarılacakmış gibi hissediyorum yarını iple çekiyorum 🥹

Prodoctor marka vardı evde onunla yaptım içim kıpır kıpır kayıp babacık ağır geldi sanki kızımasağlıkla bir kız nasip oldıgında tüm yaralarım sarılacakmış gibi hissediyorum yarını iple çekiyorum 🥹
Kızıma sağlıklı bir kardeş nasip olduğunda yazacaktım tabiki kız erkek sağlıklı olması önemli yarın ola hayrola bakalım 🥰

Yerleştiği yer ve embriyon sağlıklı ise hiç birşey olmaz.
Ben ogluma gebe iken rahmim karın zarıma ve bağırsaklarıma yapışıktı bu sadece bir sorun daha neler neler..
Rahim ağzımda kısaydı ( yapışıklıkta kaynaklı ).

İnan ki bir kere kanamayı bırak lekelenmem dahi olmadı.

Sağlıklı ve rahimdeki yeri iyiyse istersen tarlada çapa yap doğar.

Son düzenleme:
Yerleştiği yer ve embriyon sağlıklı ise hiç birşey olmaz.
Ben ogluma gebe iken rahmim karın zarıma ve bağırsaklarıma yapışıktı bu sadece bir sorun daha neler neler..
Rahim ağzımda kısaydı ( yapışıklıkta kaynaklı ).

İnan ki bir kere kanayı bırak lekelenmem dahi olmadı.

Sağlıklı ve rahimdeki yeri iyiyse istersen tarlada çapa yap doğar.
Hepiniz iyiki varsınız bilgi ve dönüş yapan herkesten sizden de Allah razı olsun 🥰

Renk günüm 24 Ekim bugün 20 Ekim ve kan testim 51 çıktı 🥰 değer nasıl sizce bide 16 sında 0.80 küsür çıkan değer bir anda nasıl yükselmiş

Back
X