- 5 Ekim 2020
- 14.839
- 40.863
- 598
- 36
- Konu Sahibi gonlumunefendisi
Hiçbir şey olmaz sağlıklı gebelikse ağır kaldırmakla düşmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 Ekim tam pik gördüm lh testinde ağrım bugün oldu ağır iş yapınca eşya yeri değiştirdimKasık ve karın ağrınız mı oldu acaba? Yumurtlamadan kaç gün sonra ağrılarınız oldu
Prodoctor marka vardı evde onunla yaptım içim kıpır kıpır kayıp babacık ağır geldi sanki kızımasağlıkla bir kız nasip oldıgında tüm yaralarım sarılacakmış gibi hissediyorum yarını iple çekiyorumYaptığın test markası neydi cnm awox varsa elinde onla da yap onda silik bile çıkmıyor eğer yoksa ben ondan kullanıyorum
Kızıma sağlıklı bir kardeş nasip olduğunda yazacaktım tabiki kız erkek sağlıklı olması önemli yarın ola hayrola bakalımProdoctor marka vardı evde onunla yaptım içim kıpır kıpır kayıp babacık ağır geldi sanki kızımasağlıkla bir kız nasip oldıgında tüm yaralarım sarılacakmış gibi hissediyorum yarını iple çekiyorum![]()
Benim de 8 Ekim pikti benim de kasık ağrım var ama erken sanırım benim test yapmak için4 Ekim tam pik gördüm lh testinde ağrım bugün oldu ağır iş yapınca eşya yeri değiştirdim
Persembe günü yaptığım test 0.86 çıktı kandaBenim de 8 Ekim pikti benim de kasık ağrım var ama erken sanırım benim test yapmak için
Prodoctor markasıydı evden vardı onu yapayım dediYaptığın test markası neydi cnm awox varsa elinde onla da yap onda silik bile çıkmıyor eğer yoksa ben ondan kullanıyorum
Bugün itibariyle kaç gün var adetinizePersembe günü yaptığım test 0.86 çıktı kanda
Son adet 27 Eylül ama 4-5 gün geri geliyor 23 ü veya 24 ünde olmam lazımBugün itibariyle kaç gün var adetinize
Ay kanda sıfır görünce eminsin olmadığından ama hala ikilemde içim kan tahlili vermedenSaglikli gebelikse tutunir zaten ben bilmeden spor yapiyordum
Son adet 27 Eylül ama 4-5 gün geri geliyor 23 ü veya 24 ünde olmam lazım
Tarihlerimiz aynı bakalım benim ne olacak ama kasık ve karın ağrım çok oldu bu ay hayırlısı artık AllahtanSon adet 27 Eylül ama 4-5 gün geri geliyor 23 ü veya 24 ünde olmam lazım
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canı gönülden diliyorumTarihlerimiz aynı bakalım benim ne olacak ama kasık ve karın ağrım çok oldu bu ay hayırlısı artık Allahtan![]()
İnşallahYarın kan ver inşallah hayırlı haberler alacagiz
Hepiniz iyiki varsınız bilgi ve dönüş yapan herkesten sizden de Allah razı olsunYerleştiği yer ve embriyon sağlıklı ise hiç birşey olmaz.
Ben ogluma gebe iken rahmim karın zarıma ve bağırsaklarıma yapışıktı bu sadece bir sorun daha neler neler..
Rahim ağzımda kısaydı ( yapışıklıkta kaynaklı ).
İnan ki bir kere kanayı bırak lekelenmem dahi olmadı.
Sağlıklı ve rahimdeki yeri iyiyse istersen tarlada çapa yap doğar.