Hamıleysem kotu bır sey mı

Edasena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
29
0
31
Merhaba demın konu actım ıkı kez test yaptım ve sonuc pozıtıf.kan da verdım sonucu yarın alıcam ama benım bırlac gun once kahverengı akıntım geldı koyu renk e anımda durdu kasıklarımda agrıyor saglı sollu bu sorun mudur​

Hayir canim, bunlar hamileligin olan şeyleri..
Netten biraz arastir. Oku.

Canm bunlar olabilecek şeyler merak etme deminki arkadaşın dediği gibi nette araştır olabiliyor bunlar tıpkı Aybaşı olacak gibi kasik agrilari oluyo önemli bisi oldugunu sanmiyorum sadece akintin artar veya kanama olup coglirsa doktora git yarin gidince sonucu alamaya doktoruna bahset o sana gerekli bilgiyi verir zaten ama strese sokma simdi kendini.hayirli olsun insiallah:KK25:

Canm bunlar olabilecek şeyler merak etme deminki arkadaşın dediği gibi nette araştır olabiliyor bunlar tıpkı Aybaşı olacak gibi kasik agrilari oluyo önemli bisi oldugunu sanmiyorum sadece akintin artar veya kanama olup coglirsa doktora git yarin gidince sonucu alamaya doktoruna bahset o sana gerekli bilgiyi verir zaten ama strese sokma simdi kendini.hayirli olsun insiallah:KK25:
Kanamam hıc surmedı vıle az oldu ve o an bıttı

benim aybasıı olcagm zaman hic kasıklarım agrımaz oldugum an gözümle gördükten sonra karnım ağrır cok az :KK70: demek regl gibi belirtileir olabilyorms hayırlı olsun bebisin

Olabiliyor canm yerleşme ağrısı arada ufak kanamalar olabilir demişti bana doktorum meraklanma canm. Bende evde test yapıp sonra kan testi yaptırdım demem o ki testlerde pozitif çıkarsa sonuç yüzde 99 oraninda doğru çıkar diyo zaten hamilelikte vücudun salgıladığı şey önce kan sonra idrarda beliriyor büyük ihtimalle hamilesindir annesi Rabbim nasip etsin sağlık sıhhatli kucağına almayi insiallah canm:emir_bebek::KK73::KK73:

Bende daha çiçeği burnunda hamileyim yarın keseyi görcem inşş bende de oluyo ağrı canım normal diyorlar oturuyorsam ve bir den kaldığımda göbeğime bişi saplanıyor gibi sancı oluyor

X