hamileysem ne yapmalıyım

Tamam da canim yaptıktan sonra biz onun arkasında dursak nolacak yapmadan önce düşünmeli insan
Iyide herkesin fikri farkli ve bu forumda yeminlen yillardir ayni seyler ayni sekilde tartisiliyo bazen.. biride evlenmeden cinsellik bekaret vs. vs. Yapmayanlar yapani cehennemlik ilan eder, yapanlar yapmayani gerici kezban... hep ayni yani..

hanfendi isterseniz oturarak isterseniz ayakta alkışlayın çok alkışlamak isterseniz.böyle insanları rencide ederek yorum yapacağınıza daha olumlu şeyler yazın.hayatınızda hiç kızınız kardeşiniz anneniz ablanız yeğeniniz yokmuş yada olmayacakmış onların başınada hiç bir zaman geelmeyecekmiş gibi yorumlardan kaçının....
Başa gelecek durum yok kalıtsal bir şey değil bu allah insana irade vermiş her önüne çıkana böyle güveniyor musun sen rencide olmayı göze al bence yazdıkların çok mu normal

Buna cesaret edebildiyseniz tabiki doğuracaksınız. Adam buna cesaret edemiyor ve siz bi çocuğunuz olmasına rağmen bunu göze alıyorsunuz. Ne diyeyim. Katil olmayın da bir şekilde altından kalkarsınız.

Iyide herkesin fikri farkli ve bu forumda yeminlen yillardir ayni seyler ayni sekilde tartisiliyo bazen.. biride evlenmeden cinsellik bekaret vs. vs. Yapmayanlar yapani cehennemlik ilan eder, yapanlar yapmayani gerici kezban... hep ayni yani..
Yani bunlar toplumda hoş deil bunun ici kezban diyorsan kezban olmayı yeğlerim her halti yiyenler modern ise ben modern olmak istemem

Buna cesaret edebildiyseniz tabiki doğuracaksınız. Adam buna cesaret edemiyor ve siz bi çocuğunuz olmasına rağmen bunu göze alıyorsunuz. Ne diyeyim. Katil olmayın da bir şekilde altından kalkarsınız.
Çok doğru iste bayan masallah çok modern

Yerinde olsam aldırırım.

Maalesef babasız çocuk büyütmek zor.
Hem de toplumun kabul etmeyeceği bir ilişkiden. Olan size ve 2 çocuğunuza olacak. Bundan sonra daha iyi seçersiniz yeni ilişkilerinizi. Sorumluluk almayacak insanlarla birlikte olmayın.
Umarım hamile değilsinizdir.

Yap mı deseydi. Kendi zevkin için istediğini yap kimsenin umrunda olmaz ama araya bir can giriyorsa eleştirilir tabi aferim mı diyecekti. Yazık değil mi o çocuğa dogsa ayrı dert dogmasa ayrı dert. 3 yıldır maddi manevi herşeyi serdim bebeğim olsun diye ikizlerim oldu erken dogumla toprağa verdim. O canın kıymetini arayan bilir. Sonucunu o yavrucklr cekecekse zina yapmayın tabiki gunahinizi küçücük yavrulara odetmeyin
Aferin diye neden yazılsın ki ne saçma. Sizin bebeğiniz olmuyor diye her istemeden hamile kalan bebek aldırmasın mı? Lütfen.. biraz mantığadavet ediyorum. Tabi bende hep şunu söylerim, isteyene ve layıkıyla bakabilecek olana versin Allah. Ama konu sahibi sırf millet arayıp bulamıyor deyip aldırmasın mı?
Zinadır toplumdur bi geçelim efendim. Kadın soruyor ne yapayım sizce diye.

Bence siz cok zor bir donemden geciyorsunuz bu sure icerisinde gecikmeler olmus olabilir nefatifse nefwtiftir o ben inanmiyorum olduguna ... hayal aleminde oldugumu bazi anlar umut baglamak icin burada konu aciliyor coguda regl oluyor zaten gecikmelerinde ...

Hayatımda gördüğüm en itici ve en buyurgan yorum bu olsa gerek. Araya girme mecburiyeti hissettim. “Sakın bir daha zina yapma” PEKİ.
Sen çok mu çekicisin. Birdaha birdaha zina mı yap diyeydim. Kız zaten pişman olmuş, bende birdaha yapma demek istedim. Araya girme mecburiyeti hissetmene gerek yok:KK12:

Yerinde olsam aldırırım.

Maalesef babasız çocuk büyütmek zor.
Hem de toplumun kabul etmeyeceği bir ilişkiden. Olan size ve 2 çocuğunuza olacak. Bundan sonra daha iyi seçersiniz yeni ilişkilerinizi. Sorumluluk almayacak insanlarla birlikte olmayın.
Umarım hamile değilsinizdir.
Bende aldırırım konu sahibinin yerinde olsam....

Başa gelecek durum yok kalıtsal bir şey değil bu allah insana irade vermiş her önüne çıkana böyle güveniyor musun sen rencide olmayı göze al bence yazdıkların çok mu normal

allah aşkına ya cahil misiniz nesiniz her önüne çıkana güveniyor musunuz ne demek ya.evet her önüme gelene güveniyorum birliktelik yaşıyorum cahil cahil konuşmayın bir zahmet toplum muş toplum sizseniz eğer geride kalın ....

Aferin diye neden yazılsın ki ne saçma. Sizin bebeğiniz olmuyor diye her istemeden hamile kalan bebek aldırmasın mı? Lütfen.. biraz mantığadavet ediyorum. Tabi bende hep şunu söylerim, isteyene ve layıkıyla bakabilecek olana versin Allah. Ama konu sahibi sırf millet arayıp bulamıyor deyip aldırmasın mı?
Zinadır toplumdur bi geçelim efendim. Kadın soruyor ne yapayım sizce diye.
Bence gayri meşru olcana hiç olmasin bebeği olmuyorsa bu kendinin sorunu mu yani çok saçma

allah aşkına ya cahil misiniz nesiniz her önüne çıkana güveniyor musunuz ne demek ya.evet her önüme gelene güveniyorum birliktelik yaşıyorum cahil cahil konuşmayın bir zahmet toplum muş toplum sizseniz eğer geride kalın ....
Senin gibi ilericiler olup onla bunla çocuk yapmaksa geri kalalim

Önce sana gel özel ders vereyim gerinin kim olduğu eğitimle olur cinsellikle deil

Tamam da canim yaptıktan sonra biz onun arkasında dursak nolacak yapmadan önce düşünmeli insan
özellikle sizden ve kimseden arkamda durmasını beklemiyorum burada gelip boş beleş muhabbet yapmayın söyleyecek mantıklı bir şeyiniz varsa konuşun ayy nasıl yaptın ayy nasıl ettin demek size düşmüyor.eğer size çok tersse yorum yapmayın benim gerilmiş sinirlerimi germeye hakınız yok size mi hesap vereyim şimdi ne yaptım ne ettim diye

özellikle sizden ve kimseden arkamda durmasını beklemiyorum burada gelip boş beleş muhabbet yapmayın söyleyecek mantıklı bir şeyiniz varsa konuşun ayy nasıl yaptın ayy nasıl ettin demek size düşmüyor.eğer size çok tersse yorum yapmayın benim gerilmiş sinirlerimi germeye hakınız yok size mi hesap vereyim şimdi ne yaptım ne ettim diye
Senin yaptığın mantıklı deil ki mantıklı yorum yapiym cahil cühelâ şeyler yap ilerici gor kendini

Back
X