hamileysem ne yapmalıyım

Modern olmak için mantık gerek, düşünmek gerek. Sevişince geliştiğini düşünen bi kafa modernliği savunmasın bence. Ne güzel, sevişti. Adam dilediği gibi eğlendi. Üstüne birde çocuk yaptı. Modernleşen kadında “neden hep kadınlar, neden ben, napıcam Allahım” diyerek sızlanmaya başladı. Neyse ki devletler bu kafayla ileriye taşınmıyor.
Çok güzel meyve yaptik bakın diyecek nerdeyse

Ne güzel sevişmişsin mi diyecem kendine burda onu mu bekliyor bu yorumlara açık olsun o zaman

Konu sahibi hiçbir yorumunda“ben bile isteğe hamile kaldım” dememiş ki. Belki kazayla oldu? Belki korunduğu halde hamile kaldı?Ki daha ortada hamilelik bile yok

iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
Korunmadınız mı ? Umarım hamile değilsinizdir.... Allah yardımcınız olsun.

Ya ne boş muhabbetler yapmışsınız.
Burada dini akıl vermek herkesin nasıl haddine düşmüş merak ediyorum..
Size ne ?
İlişkiye girdi diye kadini recm edeceksiniz utamasaniz.Herkes biraz sınırı bilsin.
İnsani çerçeveler içerisinde yorumlar yapin.Hepiniz mükemmel hayatlar yaşayan kusursuz insanlar değilsiniz.
Bırakın da kiminle sevisecegine doğru ya da yanlış kendisi karar versin.
Şu anda problem olan çocuk ve onunla ilgili endişelenmek gerek ki eğer hamile ise.

Konu sahibi hiçbir yorumunda“ben bile isteğe hamile kaldım” dememiş ki. Belki kazayla oldu? Belki korunduğu halde hamile kaldı?
Ilk yorumda sordum korundunuz mu diye.. ama nedense o tarz sorulara degilde muhalefet olan postlara cvp verdi kendisi.. acaba polemik mi
Olusturulmaya calisiliyo

Sen kimsin acaba peygamberi tanıyan birisin de nasıl yapiyon şunu da söylim anan baban seni yaparken en büyük halti yemiş kendine bak bi önce kendini geliştir sen

sizene benim annemden babamdan pardonda saçma sapan konuşmayın rezil oluyorsunuz...insanız şaşarız beşeriz düşeriz kalkarız herşey gelebilir başımıza kimin ne olacağını siz mi biliyorsunuz belki tek yaptıgım günah zinadır belki allah affedecektir siz kimsiniz böyle saçma sapan konuşuyorsunuz içinizdeki kini burada kusuyorsunuz psikolojk sorununuz varsa doktora gidin....yok her haltı yemişim de yok öyleymiş böyleymiş şurda iki cümleyi birleştirip konuşamıyorsunuz bile

Ilk yorumda sordum korundunuz mu diye.. ama nedense o tarz sorulara degilde muhalefet olan postlara cvp verdi kendisi.. acaba polemik mi
Olusturulmaya calisiliyo
Bence cevap veremeden konu kapanacak. Ban’lar havada uçuşacak. Ban yiyenler mapus damlarında özgürlüğe kavuşmayı bekeyecekler:KK53:

sizene benim annemden babamdan pardonda saçma sapan konuşmayın rezil oluyorsunuz...insanız şaşarız beşeriz düşeriz kalkarız herşey gelebilir başımıza kimin ne olacağını siz mi biliyorsunuz belki tek yaptıgım günah zinadır belki allah affedecektir siz kimsiniz böyle saçma sapan konuşuyorsunuz içinizdeki kini burada kusuyorsunuz psikolojk sorununuz varsa doktora gidin....yok her haltı yemişim de yok öyleymiş böyleymiş şurda iki cümleyi birleştirip konuşamıyorsunuz bile
Oh ne güzel yapmış o adam sen böyle akilsizligini devam et ya sen kimsin be cümle kurmak haddine mi ama doğru sen ancak bazı şeyler yapmayı bilirsin doğru iki cümle degil bin cumle kurdum okumayı sık önce sen

Olusturulmaya calisiliyo
evet korunduk neden polemik yaratayım zaten burda sıkıntıdayım yani keyfimden konu açmadım gelip burda insanlarla tartışayım diye

Oh ne güzel yapmış o adam sen böyle akilsizligini devam et ya sen kimsin be cümle kurmak haddine mi ama doğru sen ancak bazı şeyler yapmayı bilirsin doğru iki cümle degil bin cumle kurdum okumayı sık önce sen
Senin psikolojin bozulmuş güzelim allah yardımcın olsun:)

evet korunduk neden polemik yaratayım zaten burda sıkıntıdayım yani keyfimden konu açmadım gelip burda insanlarla tartışayım diye
Çok güzel tartışıyorsun bence cümle falan önce git tdknin sözlükleri var gayri meşru ne demek arastir;)

Hamile olup olmadığınız bile kesin değil, önce bir sakin olun.

Yetişkin bir birey olarak canınız istemiş sevişmişsiniz, o da sadece sizi bağlar.

Ama diyelim ki bu ilişkiden hamilesiniz, ben olsam aldırırdım.

Zira hadi doğdu, nasıl bir hayat sunabileceksiniz?

İnsanlar çok zalim, yarın bir gün çocuğunuza gayri meşru olduğunu söylemeyecekler mi, arkadaşları p.ç demeyecekler mi, babasını sorduğunda ne cevap vereceksiniz, aileniz ilk evlilikten olan toruna farklı, buna farklı davranırsa nasıl açıklayacaksınız vb uzar.

Burada, kimsenin kimseyi tanımadığı bir platformda bu denli üzerinize geliniyor, gerçek hayatta nasıl olacak yaşamınız?

Katil olamam romatikliği hem sizin hayatınızdan hem de o çocuğun hayatından çok şey çalar, duygularınızı kenara bırakıp gerçekçi ve mantıklı yaklaşmanız lazım.

Hayatta kimse ben hata yapmam demesin hayat öyle bir şeydir ki o ASLA dediğiniz şeyleri altın tepsi içinde sunar size ve siz de onu yersiniz ister seve seve ister söve söve .... O yüzden başka birinin ayakkabılarını giyip yürümeden atıp tutmasın kimse... Kimbilir duygusal anlamda ne kadar boşlukta ne kadar yalnızdı o adamı sevdiğini düşündü belki o adam onu kullandı belkide sadece zevk için yaşadı ilişkiyi kime ne ? Her insan kendi bacağından asılır günahı da ona sevabı da ona siz bu kadar kırarak dökerek sevap mı kazandığınızı sanıyorsunuz . Belki de boşlukta hayata tutunmaya çalışan çaresiz bir kadını uçurumun kıyısından aşağı atıyorsunuz lütfen.... Bence eğer hamileysen ki hiç ihtimal vermiyorum ama mutlaka aldırmalısın , hem var olan oğlun hem de doğacak bebeğin için böylesi daha sağlıklı olacaktır yine de sen bilirsin. Kalbinin sesini dinle ve utanma yaşadıklarından...

Back
X