- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
Bizim psikolojimiz bozuksa yazık senin adanın bozukZina diye kendin soledigin icin oraya odaklandi bazilari..ama sen surekli tersliyosun herkesi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim psikolojimiz bozuksa yazık senin adanın bozukZina diye kendin soledigin icin oraya odaklandi bazilari..ama sen surekli tersliyosun herkesi...
Kendi kendini alıntılayıp duruyorsun, senin psikolojin bozulmuş olmasın?Senin psikolojin bozulmuş güzelim allah yardımcın olsun:)
tek yaptıgınız günah zina ise o çocugu aldırmayın diyecegim.sizene benim annemden babamdan pardonda saçma sapan konuşmayın rezil oluyorsunuz...insanız şaşarız beşeriz düşeriz kalkarız herşey gelebilir başımıza kimin ne olacağını siz mi biliyorsunuz belki tek yaptıgım günah zinadır belki allah affedecektir siz kimsiniz böyle saçma sapan konuşuyorsunuz içinizdeki kini burada kusuyorsunuz psikolojk sorununuz varsa doktora gidin....yok her haltı yemişim de yok öyleymiş böyleymiş şurda iki cümleyi birleştirip konuşamıyorsunuz bile
Nerden biliyorsun baskaldirmadigimi ablası:)Öğretmen ablaya çok üzüldüm. Kocasından dayak yeyip burada nefretini kusuyor. Yazık cidden üzüldüm. Bebeğini de kaybetmiş, burada katil zina bilmem ne demek yerine kocası olacak adama başkaldırsa keşke.
Hamile olup olmadığınız bile kesin değil, önce bir sakin olun.
Yetişkin bir birey olarak canınız istemiş sevişmişsiniz, o da sadece sizi bağlar.
Ama diyelim ki bu ilişkiden hamilesiniz, ben olsam aldırırdım.
Zira hadi doğdu, nasıl bir hayat sunabileceksiniz?
İnsanlar çok zalim, yarın bir gün çocuğunuza gayri meşru olduğunu söylemeyecekler mi, arkadaşları p.ç demeyecekler mi, babasını sorduğunda ne cevap vereceksiniz, aileniz ilk evlilikten olan toruna farklı, buna farklı davranırsa nasıl açıklayacaksınız vb uzar.
Burada, kimsenin kimseyi tanımadığı bir platformda bu denli üzerinize geliniyor, gerçek hayatta nasıl olacak yaşamınız?
Katil olamam romatikliği hem sizin hayatınızdan hem de o çocuğun hayatından çok şey çalar, duygularınızı kenara bırakıp gerçekçi ve mantıklı yaklaşmanız lazım.
Kardeşim sen önce hamile misin değil misin onu netleştir doğmamış/olmamış çocuğa don biçilmesin.babam yok zaten bir tek annem var eğer böyle bir konu gündeme gelirse annem çok üzülür ama kabul eder...ayrım yapmaz
tek yaptıgınız günah zina ise o çocugu aldırmayın diyecegim.
yada direk devletin fetva hattı var onlara danışın.
çünkü bu çocugun bir kimlige bir babaya ihtiyacı olacak.
ilk çocugunuzun ayrıda olsa kimlik de bir baba ismi var peki bu çocuk için nasıl bir durum gelişir siz daha iyi bilirsiniz.
Aslında babası olacak resmi nikahla bu işi resmiyete sokup dogduktan sonra ayrılabilir.
yaşı kadar aklı vardır herhalde
Kendi kendini alıntılayıp duruyorsun, senin psikolojin bozulmuş olmasın?
Psikolojiktir canim ondan gecmistir adetin. Insallah hamile degilsindir. Karsi tarafta Masallah pek seref sahibi bir beymis. Bu saatten sonra kimseye guvenmeyin. Erkek milleti iste ne beklenirki baska. Olan hep kadinlara oluyor. Umarim hersey yolunda gider.iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
bende zaten böyle bir şey varsa demek istedim..Kardeşim sen önce hamile misin değil misin onu netleştir doğmamış/olmamış çocuğa don biçilmesin.
Ne dersem diyeyim anlayamayacaksınız bu yüzden sadece Tmm demek istiyorum :)Hanımefendi yaptığınız işin sonucunda hamile kaabileceginizi düşünecek yastasiniz değil mi??? Bebekten bahsediyoruz ister benim olsun ister senin -ben yapayimda hamile kalırsam aldirirm- mantığını kabul etmiyorum. Yaşadığın seni ilgilendirir ister zina yaparsın ne yaparsan yap araya bebek girdiğinde sonuna kadar elestirirm. Bebek dahi olsa ana rahmine düştüğü andan itibaren onun yaşama hakkı var. Doğduğunda onun yerine kendinizi koyun yaşayacağı sıkıntıları düşünün bakalım yazik değil mi ne hakkınız var bunları ona yaşatmaya.
Konu sahibesi günah çıkarmaya gelmedi buraya, işin günah kısmı zina kısmı başta siz olmak üzere kimseyi ilgilendirmez . O Allah ile kul arasındadir.Hatanın farkında olduğun için yorum yapıorum. Öncelikle birincisi Allah ıslah etsin. Sakın birdaha zina yapma. İkincisi bir canı ancak Allah alabilir. Önceden düşünüp önlemini alacaktın. Eğer şimdi doğurupta o çocuğu ortalıkta rezil edersen de bu da ayrı bir günah. Bence yepyeni bir sayfa aç ve çocuğuna iyi bir hayat sağla.
Kendine gore haklisinda.. kimse hamile kalayimda gayri mesru cocugum olsun istemez kolay kolay.. ztn konu sahibide korunmus dedigine gore...hamile olma ihtimali var evet iliskide ama kesin degil...ztn konu sahibi gebe mi belli degilHanımefendi yaptığınız işin sonucunda hamile kaabileceginizi düşünecek yastasiniz değil mi??? Bebekten bahsediyoruz ister benim olsun ister senin -ben yapayimda hamile kalırsam aldirirm- mantığını kabul etmiyorum. Yaşadığın seni ilgilendirir ister zina yaparsın ne yaparsan yap araya bebek girdiğinde sonuna kadar elestirirm. Bebek dahi olsa ana rahmine düştüğü andan itibaren onun yaşama hakkı var. Doğduğunda onun yerine kendinizi koyun yaşayacağı sıkıntıları düşünün bakalım yazik değil mi ne hakkınız var bunları ona yaşatmaya.
Gayette var iki taraftanda :) kezban geri kafali filan diyo modern arkadaslarda.. biraz objektif bakmaliYine haddi aşan terbiyesiz yorumlar. Nedense bakireliği savunanlardan çıkıyor hep bu terbiyesiz üsluplar. Daha bugüne kadar zıt görüşten hakaret eden sen şöylesin böylesin diyeni görmedim.