hamileysem ne yapmalıyım

Konu sahibesi günah çıkarmaya gelmedi buraya, işin günah kısmı zina kısmı başta siz olmak üzere kimseyi ilgilendirmez . O Allah ile kul arasındadir.
Haşa öyle birşey demedik. Kendi bir zina yaptığını sölemiş, sölemeseydi asla kırılır diye belirtmezdim zaten. Hassas bir dönemde şuan diye. Herkesin sevabı günahı kendine. Yorumumdan bunları nasıl çıkartıosunz anlamadım

Gayette var iki taraftanda :) kezban geri kafali filan diyo modern arkadaslarda.. biraz objektif bakmali

Kezban ya da gerikafalı demiyorlar. Genelde ahlak bekçileri şimdi kezban diyenler gelir diyor. Halbuki kezban falan diyen yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar yani.

canım bu konuya bakıyorum. Haddi aşanlar ve tahammülsüzleşip saldıranlar belli.. çok üZülüyorım bazı insanlar için.
Konu sahibi de inşallah hamşle değildir :)
Banlanan arkadas biraz abartti biliorum ama kimse yuzde yuz saygiliyim diyemez yani bu konuda :) konu sahibi zinadan kendi bahsetti bu yuzden ozellikle oraya cok yorum yapildi bence. Yani zina olarak kabul ediyorsa konu sahibi yaptiginin gunah oldugunu hatirlattilar.. sonrasindada konu sahibi tersledi milleti gereksiz yere. Halbuki zina demeseydi nerden bilecek millet karsidaki inancli mi degil mi? Bu kdr girilmezdi belki gunah sevap olayina

Kezban ya da gerikafalı demiyorlar. Genelde ahlak bekçileri şimdi kezban diyenler gelir diyor. Halbuki kezban falan diyen yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar yani.
Valla kezbanda diyolar.. bu konuda degil baska konularda denk geldim. karsi cikana vs kiskaniosun diyenler bile var :) isteyen herkes sevisebilir yani kiskanilck bi durum goremiyorum. Herkesin kendi secimi

İnşallah hamile değilsinizdir.
Bebeğin nasıl olduğu konusunda bilgilisiniz. Cinselliği yaşarken tüm herşeyi ile kabul ederek yaşıyorsunuz. Korunmadan ilişkiye giriliyorsa sonucunada katlanılmalı.

Bazıları çocuk babasız olacak vs demiş. Hayır onun bir babası var zaten. Evlenip boşanan kişilerde hiç olmuyor mu bu durum? Boşandıktan sonra çocuğu görmeye gelmeyen, para göndermeyen babalar ?

Aldır da diyemem doğur da diyemem. Ama psikolojik açıdan çok yıpranıp yalnız kalıp , maddi manevi çocuğuna yetemeyeceğini düşünüyorsan , iki bebeğede yazık olur.

Maddi manevi sıkıntısı olmadığı halde , kocası başında olan kadınlar bile 2. Çocuktan sonra depresyona girip aylarca çıkamaya biliyor.

Arkadaslar konu baska yerlerde tasinmiz
1. Si baska kisilerin eski konularindan dem vurup insanlari kucuk dusurmek alcakca bir davranis birisi yapmis yok sen bosansaydin felan demis ..o kisi burda sirrini derdini paylasiyor cok ayip...
2. Burda arkadas olayin zina oldugunun farkinfa kimselere anlatamiyor ve pisman zaten
3. Arkadasin 1 evladi var ve bosanmis bekar biri.. Sevgiye ac bir adam kilikli adami sevmis guvenmis hata yapmis hatasiz kul olmaz..yeterki yaptiklarimizdan ders alalim

Yasadiklarim gorduklerim kisacasi tecrubem ise haram sevdalardan bir yol olmadigini gosteriyor bana.

Konu sahibi arkadas Allah yardimcin olsun insallah hamile degilsindir ..hamileysen benim fikrim bebegi dogurman birde onun vicdan azabi eklenmesin yuregine..tevekkul edip bol bol dua et.. You tube aşiksan izle diye yaz karsina cikan video izle sana iyi gelebilir..evladina saril onu sev mutlu olmaya calis umarim iyi biri cikar karsina

Gerçekten hâlâ bu konulara inanıyor muyuz anlamıyorum
Yeni Üyelik
Ve ilk konuda zina evlilik dışı ilişki boşanmış kadın istenmeyen gelin bulguları var
Baya baya ayrıştırma ve Troll konu

Madem sevgilinle birlikte oluyorsun neden korunmuyorsunuz?
Kesin korunmuşsunuzdur de mi,hep öyle oluyor ne hikmetse...

Sevgilinle birlikte oluyorsun,korunmuyorsun (korunsan bile ihtimal var) hamile kalmayı da göze almalısın.
Hamile kaldığında doğurmaktan çekinmemelisin.
Neden?
Çünkü öyle.
Kime ne di mi ama...
Böyle anlayışlara böyle cevap...

Aldırmayı çözüm saymak akıl karı mı?
Çok ilginç gerçekten...

Dini boyutu beni ilgilendirmez.
Ben yaptığının arkasında durmaktan söz ediyorum.Sonuna kadar arkasında durmaktan.

Konu sahibi büyük olasılık hamile değilsinizdir bu arada..En azından öyle olmasını ümit ederim.

Madem sevgilinle birlikte oluyorsun neden korunmuyorsunuz?
Kesin korunmuşsunuzdur de mi,hep öyle oluyor ne hikmetse...

Sevgilinle birlikte oluyorsun,korunmuyorsun (korunsan bile ihtimal var) hamile kalmayı da göze almalısın.
Hamile kaldığında doğurmaktan çekinmemelisin.
Neden?
Çünkü öyle.
Kime ne di mi ama...
Böyle anlayışlara böyle cevap...

Aldırmayı çözüm saymak akıl karı mı?
Çok ilginç gerçekten...

Dini boyutu beni ilgilendirmez.
Ben yaptığının arkasında durmaktan söz ediyorum.Sonuna kadar arkasında durmaktan.

Konu sahibi büyük olasılık hamile değilsinizdir bu arada..En azından öyle olmasını ümit ederim.
Valla bende korkuyorum korunmayla bu kdr cabuk mu hamile kaliniyo diye

Hamile olduğunuzu zannetmem kan testi adet günü bile sonuç verir. Az daha olsa bir değer çıkardı.
Bundan sonra hayatınıza aldığınız kişilere daha özenli davranın. İki kere düşünün hem kendiniz hem oğlunuz için.

Korunuyorum adet gecikse dahi aklıma gebelik şüphesi gelmiyor.
Korunuyorum diyenlerin çoğu bazı günler korunmayanlar ya da adet yeni bitti birşey olmaz deyip es geçenler
Ztn konu sahibinede sordum nasil korundugunu hala nasil korundugunu soyleyecek..

:KK48::KK48:
Ne zaman evlilik dışı ilişkiyle hamilelik şüphesi yaşayan biri konu açsa "korunduk" diyor.
Ya yalan söylüyorlar ya da korunmayı bilmiyorlar.
Ya simdi benim cocuklar tedaviyle ama hani olmaz demiycen yani korunmazsan olacagi tutabilir :) malum kafa rahat zaten olnuo havasina girersen daha kolay oluomus..

Back
X