Hamileyyyyyiiim

eceyhan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
40
24
Arkadaslar allah A sukur ben de hamileyim. 4 haftalık doktor kesesi gördü. Kalp atışlarını bu hafta duyulan inş. Yalnız bi kaç gündür kahverengi akıntı var ve cok az da kanama. Bi sorun yoktur degil mi. Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Allah ım sağlıkla kucaklamaya nasip etsin

Arkadaslar allah A sukur ben de hamileyim. 4 haftalık doktor kesesi gördü. Kalp atışlarını bu hafta duyulan inş. Yalnız bi kaç gündür kahverengi akıntı var ve cok az da kanama. Bi sorun yoktur degil mi. Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Allah ım sağlıkla kucaklamaya nasip etsin

öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
kanaman çok değilse yerleşme kanaması veya lekelenmesi olabilir
rengi önemli
koyu kahveyse sorun yoktur ama kırmızıysa doktoruna mutlaka danış derim
ilk haftalarda lekelenmeler olabilirmiş ben yaşamadım ama normal olduğu doktorlar tarafından da söyleniyor
dediğim gibi doktoruna danış mutlaka

Sagol canım. İlk hamileliğin oldugu için telaşıyla. Gelenler de bir arkadaş düşük yaptı. Ben de de böyle lekelere olunca korktum. Cumartesi doktora gidicez. İnş. Bişey cikmak.

Sagol canım. İlk hamileliğin oldugu için telaşıyla. Gelenler de bir arkadaş düşük yaptı. Ben de de böyle lekelere olunca korktum. Cumartesi doktora gidicez. İnş. Bişey cikmak.

kötü şeyler düşünüp onuda strese sokma pozitif düşün inşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi
ama kendine dikkat et mümkün olduğunca yat bacaklarını dik

canım benim hayırlı olsun.İnşallah sağlıklı bi bebek nasip eder Allah sana.

ama kanamayı lütfen dikkate al.benim ilk hamileliğimde yerleşme kanaması oldu.ama karnım çok ağrımasına rağmen söylemesi ayıp peçeteye çok az bulaşma olmuştu. o kadar.yerleşme kanaması benim bildiğim miktarı çok ama çok az olur.peçetede gördüm ve bitti.
ama ikinci hamileliğimde resmen düşük yapıyordum.her lavaboya gittiğimde kanama görmüştüm.ve hemen ertesi gün doktora gittim.çok aşağıda olduğu için düşük oluyor dedi.10 gün rapor verdi iğne ve hap kullandım.ama 9 ay boyunca hiç hızlı hareket etmedim.
muhakkak doktoruna görün derim.

hayirlisi olsun arkadasim dikkat.bende hamileydim iki hafta hergun az az kahverengi akintim oldu sonra kanamaya donustu ve dusuk yaptim ama bagzilarinin akintisi oluyor bi sorun cikmiyor.benim bebegim gelismemisti.kendinin yorma dikkatli ol kanaman olursa cogalirsa hemen doktora git allahim bebeginin sana bagislasin inasallah

Canım imzanda Bebeğin 8 haftalık görünüyor ama 4 haftalık yazmışsın. Geç Döllenme falan mı? Bencede kanamaya dikkat et. Doktora sor mutlaka geç kalmadan.

Ayın 24 ünde doktora gittim 4 haftalık geç döllenme olmuş dedi. Arkadaslar cok korkuyorum ilk gebeliğim ve cok sevinmiştik. Dün iğne yaptırdım ve progestan kullanıyorum. Cumartesi muayenem var. Hayırlısı olsun. Kalp atışını duyarmıyım ve bu sorunlarla kucağıma alır mıyım cok korkuyorum. Herşey Allah'tan.

Ayın 24 ünde doktora gittim 4 haftalık geç döllenme olmuş dedi. Arkadaslar cok korkuyorum ilk gebeliğim ve cok sevinmiştik. Dün iğne yaptırdım ve progestan kullanıyorum. Cumartesi muayenem var. Hayırlısı olsun. Kalp atışını duyarmıyım ve bu sorunlarla kucağıma alır mıyım cok korkuyorum. Herşey Allah'tan.
Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı olmaz...

aklina kotu dusunce sokmak istemiyorum ama bende ayni sorunu yasadim bebgim 7 haftalik olmaliydi doktor 5 haftalik gorunuyor dedi o zaman icime birsey gelmisti anneler hisediyor herseyi kahverengi akintim ozaman vardi aradan 1 hafta gecti kanamoldu ve bebegim dustu cok uzucuydu.bebek gelismemisti ve vucut kendi disa atmis dedi doktor.insallah seninki gercekten gec dollenmedir saglik bir sekilde bebgini kucagina alirsin

İnşallah iyi şeyler duyarım. Yarın doktora gidicem. Allahım herseyin hayırlısını nasip etsin. Sonuca hazırım ne olursa olsun Allâh tan hersey.

Offff offf bugun doktora gittim.kese buyuyor ama icinde bebek yok.cok sasirdik.bos gebelik olabilirmis 1hafta sonra tekrar gidicez bebek yoksa kurtaj olucam:KK43:Inanmadik baska doktora gittik aynisini soyledi.

Offff offf bugun doktora gittim.kese buyuyor ama icinde bebek yok.cok sasirdik.bos gebelik olabilirmis 1hafta sonra tekrar gidicez bebek yoksa kurtaj olucam:KK43:Inanmadik baska doktora gittik aynisini soyledi.
Ahh canim seni cok iyi anliyorm. Bende dun doktora gittm degerin cok yavas dusuk yapacaksın dedi moralm berbat! Dunden beri yataktayim ama dusecegini biliyorum o kadar zor biseyki :KK43:

Canım allah yardcın olsun

kac haftalik bebegin kucukse bebek daha olusmamis olabilir ilk kese gozukuyor sonra bebek.diger arkadasim sizede gecmis olsun dusuk cok uzucu bilirim 1 ay once yasadim.izin kac haftalik bebeginiz

Canım ultrason fotoğrafı verdilerse bir koy istersen. Belki senin gibi olup sonra bebeği Oluşan arkadaşlar yardım ederler. Ya da internetten boş gebelik fotoğraflarına bak aynı mı diye. Umarım sonrası güzel olur inşAllah.

X