Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi gibi duruyor..
Vallaha yaptım akşam baktım belki yok tür diye midem bulanıyor sağa tarafımda kramlar vr beyim donuyor 4gundur beriTesti yaptıktan kaç dakika sonra çektiniz bu fotoğrafı? Direk ilk dakikadan böyle çıktıysa hamile olabilirsiniz.
Odemek oluyor anlamadımKuruma çizgisi gibi duruyor..
Testi yaptıktan sonra 5dakika bu şekilde çıktıysa bir kan verin gebelikten emin olmak için.Eğer 10dakika sonra baktıysanız kuruma çizgisidir hamilelik yoktur.Vallaha yaptım akşam baktım belki yok tür diye midem bulanıyor sağa tarafımda kramlar vr beyim donuyor 4gundur beri
Pazartesi günü yaptrcagm test merak ettmTesti yaptıktan sonra 5dakika bu şekilde çıktıysa bir kan verin gebelikten emin olmak için.Eğer 10dakika sonra baktıysanız kuruma çizgisidir hamilelik yoktur.
5 dkk dan sonra çıkan çizgiler kuruma çizgileridir..Odemek oluyor anlamadım
Ozaman hamilelik varmı peki5 dkk dan sonra çıkan çizgiler kuruma çizgileridir..
Sizinki de kuruma çizgisi gibi duruyor..
İçiniz rahat etsin istiyorsanız kan testi yaptırabilirsiniz..
Kan testi yaptırarak öğrenebilirsiniz..Ozaman hamilelik varmı peki
Çizgiyi idrar damlattıktan kaç dk sonra gördüğünüzü bi söyleyin artık da yorum yapalımOzaman hamilelik varmı peki
Benim iki kere böyle çıktı yoktu
Sabah damlatmis akşam bakmış.Çizgiyi idrar damlattıktan kaç dk sonra gördüğünüzü bi söyleyin artık da yorum yapalım![]()
Akşam baktım yok diye çöpe attm merak ettm baktım böyle çıkmışÇizgiyi idrar damlattıktan kaç dk sonra gördüğünüzü bi söyleyin artık da yorum yapalım![]()
O zaman geçersiz sonuçAkşam baktım yok diye çöpe attm merak ettm baktım böyle çıkmış