gittim bugun doktora bana şüpheli dedi bol dinlen sali tekrar kan ver dedi.Doktor kontrolünde devam etmen en iyisi olacak canım güzel haberler inşallah
Canım değerden dolayı öyle demiştir salı günü inşallah yükseldiğini görürse daha olumlu konuşacaktır doktorlar mecburen net bişey diyemiyorlar içini ferah tutgittim bugun doktora bana şüpheli dedi bol dinlen sali tekrar kan ver dedi.
doğru söylüyorsun içimi rahatlatiyon valla sağlasın bende bekliyorum artık herseyin hayırlısı Allah herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin normaldede yarin adet günüm bakalim ne olacak.Canım değerden dolayı öyle demiştir salı günü inşallah yükseldiğini görürse daha olumlu konuşacaktır doktorlar mecburen net bişey diyemiyorlar içini ferah tut
canım meraba 5.7 cikti cuma günü şüpheli demişti. pazartesi leke ler oldu salı kanamalar oldu dun gece acile gittim agri ile beta 160 cikti bugun doktora gittim sabah 9.30 da kan aldim 230 çıktı. yükselişi normal mi yoksa düşük mü yasiyorum. kanama hala ara ara geliyor yarin yine kan verecen ona göre ilac verecem dedi.Canım değerden dolayı öyle demiştir salı günü inşallah yükseldiğini görürse daha olumlu konuşacaktır doktorlar mecburen net bişey diyemiyorlar içini ferah tut
Canım merhaba dün geceden sabaha güzel yükselmiş ama kanama alanına doktor bakar ve ona göre ilaç verir zaten hadi bakalım inşallah bebiş annesine tutunacakcanım meraba 5.7 cikti cuma günü şüpheli demişti. pazartesi leke ler oldu salı kanamalar oldu dun gece acile gittim agri ile beta 160 cikti bugun doktora gittim sabah 9.30 da kan aldim 230 çıktı. yükselişi normal mi yoksa düşük mü yasiyorum. kanama hala ara ara geliyor yarin yine kan verecen ona göre ilac verecem dedi.
cok sağol ins. dedigin gibi olur cnm kanama icin 320 olsun ilac verecem dedi bugunde kan verdim ins. düzgün gider herşeyCanım merhaba dün geceden sabaha güzel yükselmiş ama kanama alanına doktor bakar ve ona göre ilaç verir zaten hadi bakalım inşallah bebiş annesine tutunacakçok örnek gördük canım kanama olup ta sağlıkla doğum yapanlar içini ferah tut kontrolleri aksatma
İnşAllah canım benim hadi bakalım yaa güzel haberler ile gellllcok sağol ins. dedigin gibi olur cnm kanama icin 320 olsun ilac verecem dedi bugunde kan verdim ins. düzgün gider herşey
malesef degerim 228 dusuyor yani kısmet olsun hayirlisi ya sagolasin cnmİnşAllah canım benim hadi bakalım yaa güzel haberler ile gellll
Canım benim hayırlısı diyelim inşallah en kısa zamanda güzel haberin ile yazarsın dualarım seninlemalesef degerim 228 dusuyor yani kısmet olsun hayirlisi ya sagolasin cnm
cok sağol hayirlisi olsun ins.Canım benim hayırlısı diyelim inşallah en kısa zamanda güzel haberin ile yazarsın dualarım seninle