Hamilikte tekme hisetmiyorum

ebrar22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
97
18
3
19
17 haftalık oldum hala tekme veya bebegi her hangi bir harketini hisetmiyorum benim gibi olan var mı yoksa bizde mi bişey var

17 haftalık oldum hala tekme veya bebegi her hangi bir harketini hisetmiyorum benim gibi olan var mı yoksa bizde mi bişey var
Ben 20. Haftada hissetmistim 12 13. Haftada bile hissettigini idda edenler yuzunden uzuluyordum ama doktorum 20. Haftadan sonra hissedilir demisti zaten, hic takma

Ben 20. Haftada hissetmistim 12 13. Haftada bile hissettigini idda edenler yuzunden uzuluyordum ama doktorum 20. Haftadan sonra hissedilir demisti zaten, hic takma
Bende aynı durumdayım ya etrafımda herkes anlatıyo çikolata ye oynar fln diyor

Ben 14. Haftada hissediyordum. Nedenine gelecek olursak bunu bir doktor bana çok güzel izah etmişti, tamamen plesantanın konumuyla ilgili demişti. Mesela benim plesantam arka tarafta kalmış bebek de direk karın bölgemde olduğu için hissediyordum.
Sizin de plesantanın konumuyla ilgilidir diye düşünüyorum.

İlk gebelikse daha geç hissediliyor. Daha doğrusu hissetsen bile anlamlandırmak zor oluyor. Daha erken. Birkaç haftaya hissedersin :) minicik kelebek gibi pırpır yapacak

19+5 teyim ara ara kipirdama hissediyorum ama anlamlandiracak kadar değil bana da oyle geliyor olabilir :) kilo vs de etkiliyor hissetmeyi demisti doktor ama 20 den sonra hissedersin demisti.

17 erken genelde 20 ve sonrasında hissedilir insanlarla kendinizi kıyaslamayın plesanta öne yerleşimliyse kiloluysanız ilk çocuksa vs daha bile geç hissedersiniz ama genelde 20. Haftada hissedilmeye başlanır yavaştan kelebek kanat çırpıyormuş içinizde bir şey seğiriyormuş gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…