Hamilikte vücut çatlakları için krem önerisi

bynpikolata

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
500
512
18
Arkadaşlar yaklaşık 8 haftalık hamileyim. Ve 43,5 kilo ile hamile kaldım. Zayıfım ve hamilelik döneminde kilo alacağım icin vücudumda olusacak olan çatlakları nasil önleye bilirim? Sizler bu süreçte hangi ürünleri kullandınız? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :anneadayı::nazar::KK46:

Bol su en az 2 litre
Sabah aksam nemlendir ben sebamed' in catlak onleyici kremini kullaniyorum 5. Aydan beri
Suan 7. Aya giricem catlagim yok insallahta olmaz diye umit ediyorum :dua:

Arkadaşlar yaklaşık 8 haftalık hamileyim. Ve 43,5 kilo ile hamile kaldım. Zayıfım ve hamilelik döneminde kilo alacağım icin vücudumda olusacak olan çatlakları nasil önleye bilirim? Sizler bu süreçte hangi ürünleri kullandınız? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :anneadayı::nazar::KK46:

Bende krem sürmeye 8. haftada başladım. Mustela'nın yağını ve kremini kullanıyorum. Onun dışında kakao yağı ve bebe yağı da sürüyorum. Mustela çok iyi tavsiye ederim. :anneadayı:

Hayrli olsun cnm bende senin gibi zayıfım 45 kiloyum karar verdinmi acaba konunu takipteym ;)

Sana da hayırlı olsun canim. Hala karar vermis değilim ama sanki Biooil gibi duruyor. Senin bir fikrin varmı
Sağol cnm yok valla ben hiç onları düşünemiyorum cnku benm düşük riskim var bide ikinci tüp bebekle hamile kaldım hep tedirginim inşllah bisey olmaz. Bende kaydettim onu aklmda bulunsun :)@)

Sağol cnm yok valla ben hiç onları düşünemiyorum cnku benm düşük riskim var bide ikinci tüp bebekle hamile kaldım hep tedirginim inşllah bisey olmaz. Bende kaydettim onu aklmda bulunsun :)@)

Canim ben bugun mustela aldım tamamen dogal eczacı da önerdi. Kampanya varmış hatta 150 tl ikili aldım kremini sabah akşam kullanacağım hafiften karnım büyüdü çünkü.
Bilgi ver demiştin unutmadan yazayım dedim. Kremin teki 105 tl imiş. Kampanyadan sende yararlanmak istersen tatlım al hemen. Tabi her yerdemo geçerli orasını bilmiyorum.

Merhaba ben hamileliğimde lierac kullandım. hiç çatlağım oluşmadı ama çok düzenli her sabah ve akşam sürdüm göğüs altımdan dizlerime kadar sürdüm. keşke göğüslerimede sürseydim onlar çatladı çünkü :(

Merhaba ben hamileliğimde lierac kullandım. hiç çatlağım oluşmadı ama çok düzenli her sabah ve akşam sürdüm göğüs altımdan dizlerime kadar sürdüm. keşke göğüslerimede sürseydim onlar çatladı çünkü :KK43:

Evet göğüslere sürmek gerekiyormuş canım uzerinde surmen gereken yerler yazmıyor muydu?
Bende bugun aldım bebe yağı kullanıyordum baktim birqz göbeğim var dedim zamanı geldi sanırım. Umarim bende memnum kalırım.

Evet göğüslere sürmek gerekiyormuş canım uzerinde surmen gereken yerler yazmıyor muydu?
Bende bugun aldım bebe yağı kullanıyordum baktim birqz göbeğim var dedim zamanı geldi sanırım. Umarim bende memnum kalırım.
Kişiden kişiye de değişiyor canım. Arkadaşım da benimle beraber aldı kullandı ama çok çatladı. ben görünce şok olmuştum. kırmızı pilot kalemle karnını çizmişler gibiydi aman aksatma hergün masaj yaparak sür.

Kişiden kişiye de değişiyor canım. Arkadaşım da benimle beraber aldı kullandı ama çok çatladı. ben görünce şok olmuştum. kırmızı pilot kalemle karnını çizmişler gibiydi aman aksatma hergün masaj yaparak sür.

Ayyyyy gercekten mi. Bende cok korkuyorum canım ya bide zayıfım birden cok kilo alırsam cok catlak okur dediler. Umarım korktugum başıma gelmez.
Evet canim her gun aksatmadan sürmem gerek umarım etkili olur.

Ayyyyy gercekten mi. Bende cok korkuyorum canım ya bide zayıfım birden cok kilo alırsam cok catlak okur dediler. Umarım korktugum başıma gelmez.
Evet canim her gun aksatmadan sürmem gerek umarım etkili olur.

İnşallah aksatmazsın çünkü geri dönüşü yok yani düzelmiyor. Ben kilolu hamile kaldım ama hiç çatlak oluşmadı zaten cildim de yağlı herhalde onun avantajı var. Doğal çatlak kremi benimki :)

Canim ben bugun mustela aldım tamamen dogal eczacı da önerdi. Kampanya varmış hatta 150 tl ikili aldım kremini sabah akşam kullanacağım hafiften karnım büyüdü çünkü.
Bilgi ver demiştin unutmadan yazayım dedim. Kremin teki 105 tl imiş. Kampanyadan sende yararlanmak istersen tatlım al hemen. Tabi her yerdemo geçerli orasını bilmiyorum.
Sağol cnm haber verdgin için morelim okadar bozukki dün gorumcemin bebeği vefat etti :( doğduğundan beri hastanede cihazlarla yaşıyordu dün tam 40 günlüktü :(

Back
X