hamililekte sürekli oturmak..

acareftelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
90
2
98
40
kızlar, ben işyerimde sürekli oturmak zorundayım işim bilgisayar başında çalışmak ile ilgili olduğu için 1 saatte bir ayağa kalkıp dolaşabiliyorum. acaba bu bebeğimi rahatsız ediyormudur sizce? 22+2 günlük hamileyim. :44:

canım korkma birşeycik olmaz ben evde olmama rağmen sabah 7de kalkar yatana kadar otururdum birde eşim geceye giderdi hiç uyumaz uzanmazdım bile yine hep oturuyordum leptopda kucağımda maşallah şimdi 20 günlük bebişim var sen korku getirme aklına ben 9ay boyunca hep oturdum 1kere yürüyüşe bile çıkmadım

canım aynı dertten bende müzdaripim hemde sabah 9 dan akşam 7 ye kadar.ama ben daha yeniyim henüz 7+5 haftalığıum.ben ortopetik yastık ve minder aldım birde işe gidip gelirken mümkün olduğunca yürüyorum.bakalım sürekli oturmak benide endişelendiriyor.

birde sürekli oturmak yemek yemek kilo olaraka da bağnatılı, bilmiyorum bakalım ne olacak ?

Birşey olmaz. Masabaşı iş yapıp doğuran milyonlarca kadın var. Ben de onlardan biriyim. Ama fırsat buldukça birkaç adım atar akşamları da biraz yürürseniz o bütün gün oturmayı telafi edersiniz.

31+5 hamıleyim bende tüm gün oturuyorum malum muhasebede ayakta iş yok gibi bişey
şimdiye kadar çok zorlandım diyemem ama artık sırt ağrılarım ve bel arılarım yoğunlaştı oturmaktan allahtan son haftam izne çıkıyorum şükür.
kilo dersen 5-6 anca aldım daha çok dert etme sorun olmaz ama evde hareket et yada havalar düzeliyor arada yürüyebilirsin
karnın büyüdükçe tekmelerde ağırlaşıyor artık bende daha sert tekme yiyorum brz zor ama yapacak bişey yok

canım bende sürekli oturuyorum dairede 25+4 günlük hamileyim henüz 5 kilo aldım kilodan korkma oturunca alacaksın diye birşey yok bol su iç ben öyle yapıyorum bol bol su içiyorum birde haftasonları evde hiç oturmuyorum yavaş yavaş temizlik yapıyorum ütü çamaşır toz alma derken özellikle işleri uzatıyorumki hareket olsun diye sende öyle yap eğer bir sıkıntın yoksa ev işlerini uzat ki ahreket etmiş olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…