hamililelikteki keşkeler....keşke yapsaydım yada yapmasaydım dedikleriniz neler?

istnbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
20
0
36
İstanbul
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim...bu süreç bi kadının hayatında olumlu yada olumsuz unutulmayacak izler bırakıyor analadığım kadarıyla....
kendimiz,bebeğimiz,eşimiz,aileler,kariyerimiz herşeyi etkileyen bu süreçte tecrübeli arkadaşların keşke dediği şeyler varsa...yolun başındakiler için bi ışık olur ümidindeyim....
KATKISI OLAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

keşke herşeye sinirlenmeseydim.keşke sarsıla sarsıla ağlamasaydım.keşke kocamın annesi olacak kadını gözümde büyütüpte en güzel anlarımızı kavga ederek geçirmeseydim.keşke o onu dedi o bunu dedi diye kafama takıp sonunda erken doğum tehlikesiyle karşılaşmasaydım.keşke canım sıkkın diye aç kalmasaydım.:(((

keşke azıcık nazlı olsaydım. ne hamileliğimi idrak ettiler ne lohusalığımı! kesseler acımaz modunda gezmemin anlamı neydi ki? lohusalığın ikinci günü sezaryenli halimle kalkıp yemek yapmasaydım keşke!

keşke azıcık nazlı olsaydım. ne hamileliğimi idrak ettiler ne lohusalığımı! kesseler acımaz modunda gezmemin anlamı neydi ki? lohusalığın ikinci günü sezaryenli halimle kalkıp yemek yapmasaydım keşke!

demekki canımızın kıymetini bilmek ve bildirmek gerekiyor sanırım...:42:

evet unuttuğum şeylerden biride bu .herşeyi yaparım ben süperim yetişirim .canım bişiy istemez gece yarısı bi yere göndermem gündüz olur masraf olmasın derim:((şimdide bi külah dondurma alınmaz işte:(((

evet unuttuğum şeylerden biride bu .herşeyi yaparım ben süperim yetişirim .canım bişiy istemez gece yarısı bi yere göndermem gündüz olur masraf olmasın derim:((şimdide bi külah dondurma alınmaz işte:(((
bi süper anne durumu var malesef...işten gelir,evi halleder,çocuğu zaten halleder...beyfendilerin yorgun olma birşeyleri yapamama luksu var ama biz....sanırım azarar alıştırmak sorumluluk ları vermek gerekiyor yoksa herşeyi halleden bizler sonunda ya duygusal patlamalar yaşıyoruz yada sağlığımızdan oluyoruz:37:

bi süper anne durumu var malesef...işten gelir,evi halleder,çocuğu zaten halleder...beyfendilerin yorgun olma birşeyleri yapamama luksu var ama biz....sanırım azarar alıştırmak sorumluluk ları vermek gerekiyor yoksa herşeyi halleden bizler sonunda ya duygusal patlamalar yaşıyoruz yada sağlığımızdan oluyoruz:37:

ben veremedim bu sorumluluğu ama bebeği kaybetme duygusu verdi.malesef benim için değil bebeğe bişiy olmasın diye yapıyor bişiyleri...şevkat şımartılma mazur görme bunlara ihtiyacı oluyor bir anne adayının:))tabiii bir erkeğin bunu farketmesi beklenecek bişiymi tartışırım

keske hic bir seye sinirlenmeseydim.. cok relax olabilseydim. ne kadar rahat hamilelik gecirirsenz o kadar gazsız bebekleriniz oluyor bence. benim kızım kolikti. 5 ay susturamadık..

gebeligimin en basından beri beslenmeme cok daha fazla dikkat etseydim.. son 7 haftamda erken dogum riskimden dolayı cok dikkat ettim. basından beri yapmam gereken herseyi korkudan yaptım.. yumurta yemek sut icmek gibi..:50::50:

ben veremedim bu sorumluluğu ama bebeği kaybetme duygusu verdi.malesef benim için değil bebeğe bişiy olmasın diye yapıyor bişiyleri...şevkat şımartılma mazur görme bunlara ihtiyacı oluyor bir anne adayının:))tabiii bir erkeğin bunu farketmesi beklenecek bişiymi tartışırım
evet di mi bi de bu durum var...evet bebek önemli ama anne daha mı önemli ya da bizimde ilgiye ihtiyacımız olduğu bilinsin istiyoruz di mi?

Back
X