- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bu konuda cok muzdaribim! Daha cok yeni hamileyim 9 haftalik ama karnim sanki 7 aylik gibi! Normalde gobegi olan bir insan degilim 52 kilo hamile kaldim ve kilo almadim henuz. Ama pantolonlarimin hepsi fena halde karnimi sikistiriyor bebegi icerde ezicem diye korkuyorum boyle bir gaz olamaz...
Bir onceki hamileligimde de 10. Haftada kalbi durmustu ama ben 7. Haftadan itibaren hamile pantolonu giyiyordum.
Eki Görüntüle 1964544 Kurtaja girdigim gececen karnimin halini gorebilirsiniz:)
Simdi ikinci hamileligimde de ayni seyi yaziyorum yine koskocaman karnim.
Eki Görüntüle 1964545 Bu karnimin suanki hali:)
Doktorum ic karnim kucuk oldugu icin vucudumun gazdan kendine bir hava yastigi olusturdugunu soyluyor:)
Bu kadar erken hamile pantolonu giyen var mi benim gibi? Vallahi gormemis bir hamile kalmis tutmus ikinci ayda hamile pantolonu giymis diyecekler gibi geliyor utaniyorum cok fena
Dimi:) fena sisiyorum ben boyum cok kisa ondan midir nedir:)Ay ben şok 9 haftalik hamilelik sanki 9.aylik
Gobis degil o vallaha:) 36 beden kizim belim 66 cm:) hamile kalinca vucut ahanda boyle hava basiyolar:)Maşallah canım gobisin baya var
Ama bence cok guzel :)))Dimi:) fena sisiyorum ben boyum cok kisa ondan midir nedir:)
Evet çok guzel çıkmış hamiş göbusunGobis degil o vallaha:) 36 beden kizim belim 66 cm:) hamile kalinca vucut ahanda boyle hava basiyolar:)
Olabilir canım giymen gerekiyorsa giy tabi sıkıştırma kendini. Ben 20 haftalıkken falan pantolonlarını giydim şimdi 31 haftadayım üst kıyafetlerini yeni yeni değiştirdim. Ama benim iç karnım geniş karnım bile yeni yeni belli oluyor. Bu durum kişiden kişiye değişir.Bu konuda cok muzdaribim! Daha cok yeni hamileyim 9 haftalik ama karnim sanki 7 aylik gibi! Normalde gobegi olan bir insan degilim 52 kilo hamile kaldim ve kilo almadim henuz. Ama pantolonlarimin hepsi fena halde karnimi sikistiriyor bebegi icerde ezicem diye korkuyorum boyle bir gaz olamaz...
Bir onceki hamileligimde de 10. Haftada kalbi durmustu ama ben 7. Haftadan itibaren hamile pantolonu giyiyordum.
Eki Görüntüle 1964544 Kurtaja girdigim gececen karnimin halini gorebilirsiniz:)
Simdi ikinci hamileligimde de ayni seyi yaziyorum yine koskocaman karnim.
Eki Görüntüle 1964545 Bu karnimin suanki hali:)
Doktorum ic karnim kucuk oldugu icin vucudumun gazdan kendine bir hava yastigi olusturdugunu soyluyor:)
Bu kadar erken hamile pantolonu giyen var mi benim gibi? Vallahi gormemis bir hamile kalmis tutmus ikinci ayda hamile pantolonu giymis diyecekler gibi geliyor utaniyorum cok fena
Normalde gobegim yok iste ama bildigin top gibi cikiyor bu hamilelikte yuksek ihtimalle gaz cunku 2 cm bebegin bu kadar annesini sisirmesi imkansiz:)gercekten göbüşün çok çıkıntılı ben 8.haftada giydim rahat rahat ohh :)
Zaten kimseye soylemedim aslinda ama yetiskin ogretmeniyim ben meslek edindirme kurslarinda ve bu siralar unitemizde pantolon var ogrencilerim herhalde supheleniyorlar hocam sizin pantolonunuz gibi model yapalim nasilmis bu bluzunuzu bir kaldirir misiniz felan diyorlar:)Hamile pantolunu giydigini sen soylemedigin sürece kimse anlamazki sadece karnında Penye var okadar bukadar dert etme bende hamile pantolununu çok erken giymeye başladım sikmasin diye kayinvalidem daha yeni anladı giydiğimin hamile pantolunu olduğunu :) kimseyi dinleme canın nasıl istiyorsa öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?