• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilrlikte hastalık??:(;(

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
çok köyüuüm hribim boğazm yanıo nefes alıp verirken boğazım ağrıo.burnumun akıntısı durmuo.ıhlamur yaptım içtim.yok uyutmuo geçmio 4 aylık hamileğim düşük tehlikem var bebeğim etkilenir mi?ben nasıl iyileşirim?

çok köyüuüm hribim boğazm yanıo nefes alıp verirken boğazım ağrıo.burnumun akıntısı durmuo.ıhlamur yaptım içtim.yok uyutmuo geçmio 4 aylık hamileğim düşük tehlikem var bebeğim etkilenir mi?ben nasıl iyileşirim?
8 aylıkken çok ağır grip olmuştum.Eşimden bulaşmıştı.
Önce bir doktora görünmelisin.
Bol sıvı destekli beslenmeye çalış,çorba iç bol limonlu, bağışıklığını güçlendirecek şekilde beslenmeye çalış. Mümkünse bu süreçte biri yanında olabiliyorsa iyi olur.
Gribin en önemli ilacı bol dinlenmektir.
Geçmiş olsun.

Hayatimda gecirmedigim kadar bol grip oldum hamilelikte yurtdisi seyahatleri, hava degisimi falan da etkiledi sanirim. Bir sey olmaz muhtemelen. Iyi beslen, iyi dinlen. Bazi bitkiler dusuk riskini arttiriyor, iyice arastirmadan her bitki cayini icme.

Canim dra gitmelisin mutlaka .

Doktora gozuk serum filan takarlar toparlarsin bol sıvı tuket portakal mandalinaya yüklen her bitki çayını içme... 4. Ayda düşük tehlikesi oluyormuymus ya bu arada bn 11. Haftadan sora % 1 ihtimal diye okumustum...

Bende hamileyken bağışıklığı çok zayıflayan biriyim. Sık sık hasta olurum ve acayip ağır geçiririm ilk bebeğim de de çok hasta oldum bi iki hafta sürünüyordum bunda da aynı maalesef bu haftaya kadar bi defa ağır bi hastalık geçirdim ama beni mahvetti bi gece artık ölüyorum sandım adeta ki dayanıklı biriyimdir. Ben doktora gittiğimde hiç bi ilaç veremeyeceğini söyleyip yollamıştı malesef. Kendi kendine geçiyor bi süre idare edin bol sıvı tüketin portakal suyu falan vitamin alın işte malesef yapacak çok bişey olmuyor .çok geçmiş olsun

Bende hamileyken bağışıklığı çok zayıflayan biriyim. Sık sık hasta olurum ve acayip ağır geçiririm ilk bebeğim de de çok hasta oldum bi iki hafta sürünüyordum bunda da aynı maalesef bu haftaya kadar bi defa ağır bi hastalık geçirdim ama beni mahvetti bi gece artık ölüyorum sandım adeta ki dayanıklı biriyimdir. Ben doktora gittiğimde hiç bi ilaç veremeyeceğini söyleyip yollamıştı malesef. Kendi kendine geçiyor bi süre idare edin bol sıvı tüketin portakal suyu falan vitamin alın işte malesef yapacak çok bişey olmuyor .çok geçmiş olsun
ben hiç ilaçsız iyileşemem bu gece hiç uyumadım boğazım çok fenaa...

Doktora git

Arkadaşım hamile iken domuz gribi oldu tecrit odasına alındı hemşireler vs maskeli imiş

Çocuğu da kendi de gayet sağlıklı şimdi

Ona göre tedavi ettiler bağışıklığı desteklediler vs

Onun evde yaşına girmemiş bir çocuğu da vardı hem de

bende 15 gündür çok ağır bir grip geçirdim, 7 kez serum en sonunda da antibiyotik aldım. hamileyiz diye hastalıktan öleceğiz diye bir şey yok en başta kadın doğum doktoruna gidip danış, yardımcı olamıyorsa kesinlikle normal doktora git ve asla ihmal etme. ateş çok daha tehlikeli hamilelikte. ateşlenirsen incelt üstünü . çok geçmiş olsun çok zor

Burası hastane değil kim nasıl yardımcı olsun ? Hamilesin acilen doktora git.

Burası hastane değil kim nasıl yardımcı olsun ? Hamilesin acilen doktora git.
gerçekten mi ay pardon burayı hastane sizleride doktor hemsire topluluğu sanmıştım....burda tecrübelerden faydalanmk için yazıyoruz ona bakarsan burası ne psikolog ne de başka bişi.

bende 15 gündür çok ağır bir grip geçirdim, 7 kez serum en sonunda da antibiyotik aldım. hamileyiz diye hastalıktan öleceğiz diye bir şey yok en başta kadın doğum doktoruna gidip danış, yardımcı olamıyorsa kesinlikle normal doktora git ve asla ihmal etme. ateş çok daha tehlikeli hamilelikte. ateşlenirsen incelt üstünü . çok geçmiş olsun çok zor
doktorla konuştuk ağrı kesici kullan dedi.

Back
X