- 14 Temmuz 2020
- 157
- 421
- 18
- Konu Sahibi Sanem1kaya
-
Doktorunuzun bebeğinize kastı yoksa muhtemelen sıkıntı yoktur.
Tıp okumuş, hayatını bu işten kazanan birine sormadınız da burada kaynana çekiştiren kadınlara mı soruyorsunuz?
Ne ilginç.
Bizi de gömmeseydin iyiydi :))Doktorunuzun bebeğinize kastı yoksa muhtemelen sıkıntı yoktur.
Tıp okumuş, hayatını bu işten kazanan birine sormadınız da burada kaynana çekiştiren kadınlara mı soruyorsunuz?
Ne ilginç.
Hayır bunu dert edinmiş de olabilirsiniz.Belkide konuyu yanlis yere actim sadece korkumu yenmek istiyorum o yuzden yardım istedim
Seninle haftası aynı olan hamilelerin kurdugu topikler var canım oraya yaz istersen mesela eylülde dogucaksa bebegin eylül anneleri var oraya yazarsan yardımcı olurlarBelkide konuyu yanlis yere actim sadece korkumu yenmek istiyorum o yuzden yardım istedim
Seninle haftası aynı olan hamilelerin kurdugu topikler var canım oraya yaz istersen mesela eylülde dogucaksa bebegin eylül anneleri var oraya yazarsan yardımcı olurlar
Aynen öyle burada sana tepki göstermişler doktora sormadın diye haklılar doktor daha iyi bilir ama işin tıbbi yönü dışında bide psikolojik tarafı da var annesin endişeleniyorsun bunu yaşayan biriyle konuşup rahatlamak istemen de normal sonuçta ne kadar doktora sorsan araştırıp bilgi sahibi olsan da aynı şeyi yaşamış biriyle iletişim kurmak kadar rahatlatmıyor bazenTeşekkür ederim oraya yazayim ne derler essekten dusmusun halini essekten dusmus anlar degilmi
Aynen öyle burada sana tepki göstermişler doktora sormadın diye haklılar doktor daha iyi bilir ama işin tıbbi yönü dışında bide psikolojik tarafı da var annesin endişeleniyorsun bunu yaşayan biriyle konuşup rahatlamak istemen de normal sonuçta ne kadar doktora sorsan araştırıp bilgi sahibi olsan da aynı şeyi yaşamış biriyle iletişim kurmak kadar rahatlatmıyor bazen
28 haftalik hamileyim doktor Exagny fitil yazdi bunu daha once kullanan oldumu kullanmak bebek icin sıkıntılı olur mu endiselerim var yani korkuyorum kullanmaya
Ya aramızda doktor olanlar da vardır mutlaka ya da bu ilacı daha önce kullananlar. Fena gömdün ama bi toprağımız eksikDoktorunuzun bebeğinize kastı yoksa muhtemelen sıkıntı yoktur.
Ne ilginç.
Neden bu kadar incitici yorum yapıyosunuz? Kadın hassas bir dönemde, az önce fitil kullandıktan sonra kanaması olan birnin postunu okudum, çook özel bir hastanede bebeği ateşi var diye götürüp, bebeğini yanlış ilaçlarla ölüm haberini alan bir annenin üzüntüsünü gördüm. Fitili kullanan insanlardan yorum istemiş sadece?Doktorunuz bebeğinizi öldürmeye çalışıyor olabilir. Sakın kullanmayın, hemen polis,mit, fbi, cia, ctu her bişeyi arayın şikayet edin.
Doktorun verdiği ilacı burada tıbbi bilgisi sıfırın altında olan insanlara sormak çok akıllıca bir davranış.
Pardon.Ya aramızda doktor olanlar da vardır mutlaka ya da bu ilacı daha önce kullananlar. Fena gömdün ama bi toprağımız eksik
Doktordan emin değilseniz başka doktorlara sorarsınız. Gelip bu konuda hiç bir eğitimi olmayan ama ilacı kullanmış olabilme ihtimali olanlara değil. Başka kullananda sorun olmamıştır sizde olur, ya da tam tersi. Hem doktorları yeren bir konu hem de fayda sağlanabilecek bir ortam değil burası.Neden bu kadar incitici yorum yapıyosunuz? Kadın hassas bir dönemde, az önce fitil kullandıktan sonra kanaması olan birnin postunu okudum, çook özel bir hastanede bebeği ateşi var diye götürüp, bebeğini yanlış ilaçlarla ölüm haberini alan bir annenin üzüntüsünü gördüm. Fitili kullanan insanlardan yorum istemiş sadece?
Doktor yazdı diyorsunuz, sıkıntı olur mu diyorsunuz. Ben anlamadım cidden.28 haftalik hamileyim doktor Exagny fitil yazdi bunu daha once kullanan oldumu kullanmak bebek icin sıkıntılı olur mu endiselerim var yani korkuyorum kullanmaya
sanırım üye erkek... %84 ihtimalle hemde... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?