- 2 Ocak 2025
- 13
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi gulfergncr
-
Var gibi duruyorGebelik varmı kızlar ?
Bende bugün yaptım ama marka artimed güvenemiyorum tabiki ilk beş dakika içinde çıktı sizce guvenmelimiyimEvet var gibi
Herkesin belirtisi farklı olur canım ama genel olarak yerleşme ağrısı olur adete bir hafta 10 gün kala kasıklarn hiç durmadan sızlarKızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim
Test yaptınmı hiçKızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim
Yok canım yapmadımTest yaptınmı hiç
Yumurtlamadan sonra çok ağrıdı sonra geçtiHerkesin belirtisi farklı olur canım ama genel olarak yerleşme ağrısı olur adete bir hafta 10 gün kala kasıklarn hiç durmadan sızlar
Eğer gebelik varsa testte silik de olsa çıkar zaten adet tarihin gelmiş bir test yap istersenYok canım yapmadım
Benim de aşırı ağrılarım oldu günümden önce yerleşme süresindeYumurtlamadan sonra çok ağrıdı sonra geçti
Bilemiyorum farklı bir markadan tekrar dene istersenBende bugün yaptım ama marka artimed güvenemiyorum tabiki ilk beş dakika içinde çıktı sizce guvenmelimiyim
Benimde öyle oldu zaten genel olarak sızlar yerleşme ağrısı olur muhakkak benimde 10 gün varken sızı hiç durmadı günüm 2 gün geçti o zaman ağrıda geçti :)Benim de aşırı ağrılarım oldu günümden önce yerleşme süresinde
Adet günüm geçince benimde ağrılarım geçmiştiBenimde öyle oldu zaten genel olarak sızlar yerleşme ağrısı olur muhakkak benimde 10 gün varken sızı hiç durmadı günüm 2 gün geçti o zaman ağrıda geçti :)
şuan kaç aylıksınızAdet günüm geçince benimde ağrılarım geçmişti
Sonra ilk üç ay ara ara oldu ağrılar
Ne zaman basliyor bu ağrılar yerleşme belirtileri ayrıca internette yerleşme belirtisi gebe kadınların yüzde yirmisinde görülür diyor muhakkak belirti olur demek doğru muBenimde öyle oldu zaten genel olarak sızlar yerleşme ağrısı olur muhakkak benimde 10 gün varken sızı hiç durmadı günüm 2 gün geçti o zaman ağrıda geçti :)
Ya şöyle düşün mesela zayıfsan rahim küçüktür büyüdüğünü hissedersin canım adete 10 gün varken başladı benim 12 boyunca sızladı kasıklarım rahim büyüdüğü için hissettirdi ama diyelim 70.80 kilo aralıkta biri rahim zaten büyüktür yani onlar en başta hissetmeyebilir ama değişir tabi 2.3 aydan sonra onlardada rahim büyüdüğü için her ay adet sızısı gibi onlarda hisseder tabi çok araştırdım bu konuyu yapay zekaya da sordum zayıf insan daha çabuk hissediyormuş rahim büyüdüğünüNe zaman basliyor bu ağrılar yerleşme belirtileri ayrıca internette yerleşme belirtisi gebe kadınların yüzde yirmisinde görülür diyor muhakkak belirti olur demek doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?