Hamımlar sizce gebelik varmı??

gulfergncr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
13
2
1
28
Gebelik varmı kızlar ?

Eklentiler

• IMG_7670.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_7668.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim

Herkesin belirtisi farklı olur canım ama genel olarak yerleşme ağrısı olur adete bir hafta 10 gün kala kasıklarn hiç durmadan sızlar

Test yaptınmı hiç

Benimde öyle oldu zaten genel olarak sızlar yerleşme ağrısı olur muhakkak benimde 10 gün varken sızı hiç durmadı günüm 2 gün geçti o zaman ağrıda geçti :)
Ne zaman basliyor bu ağrılar yerleşme belirtileri ayrıca internette yerleşme belirtisi gebe kadınların yüzde yirmisinde görülür diyor muhakkak belirti olur demek doğru mu

Ne zaman basliyor bu ağrılar yerleşme belirtileri ayrıca internette yerleşme belirtisi gebe kadınların yüzde yirmisinde görülür diyor muhakkak belirti olur demek doğru mu
Ya şöyle düşün mesela zayıfsan rahim küçüktür büyüdüğünü hissedersin canım adete 10 gün varken başladı benim 12 boyunca sızladı kasıklarım rahim büyüdüğü için hissettirdi ama diyelim 70.80 kilo aralıkta biri rahim zaten büyüktür yani onlar en başta hissetmeyebilir ama değişir tabi 2.3 aydan sonra onlardada rahim büyüdüğü için her ay adet sızısı gibi onlarda hisseder tabi çok araştırdım bu konuyu yapay zekaya da sordum zayıf insan daha çabuk hissediyormuş rahim büyüdüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…