Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar doğumuma cok az bir süre kaldı kızım olucak ALLAH nasip ederse isim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var isim önerebilir misiniz?anlamı da güzel olmalı yalnız
Merhaba arkadaslar doğumuma cok az bir süre kaldı kızım olucak ALLAH nasip ederse isim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var isim önerebilir misiniz?anlamı da güzel olmalı yalnız
Benim de son 2 3 haftam artık.
Kızım olacağını öğrendiğimde Hayat olsun dedim. İlk kızımı 22.haftada erken doğumla kaybedince bu sefer adı gibi Hayat dolu olsun istedim :) ilkine de Derin demiştim ama nasip olmadı. Sağsalim kucağımıza alırız inşallah :)
Benim de son 2 3 haftam artık.
Kızım olacağını öğrendiğimde Hayat olsun dedim. İlk kızımı 22.haftada erken doğumla kaybedince bu sefer adı gibi Hayat dolu olsun istedim :) ilkine de Derin demiştim ama nasip olmadı. Sağsalim kucağımıza alırız inşallah :)
Zümraa nasıl güzel ıyı ahlaklı cesur anlamında can ım bu bende hamileyim canım kızım olsaydı bu ismi koyucaktım Ma oglum olcak hayırlısıyla... İnşallah