- Konu Sahibi karakxixzz
-
canım benim senin bütün belirtilerin bendede vardı ve inan baska hiç bir belirtim yoktu.benimde kasıklarımda hafif bir dolgunluk vardı canım büyük ihtimalle hamilesin.ben hastalıgıma üç gün kala evde idrar testi yaptım ve hafif bir silik ikinci çizgi çıktı bence evde bir test yap canım...eger güvenilir bir marka istersen ben benim yazdıgım idrar testini yazarım sana.canım inş hamilesindir
Allahım inşallah hamişimdir sen hamilemisin ne kadarlık hamilesin canım.Ben aslında dun akşam eczaneden test aldım ama hala çantamda duruyo yapmadım markasını yazayım sana belki senin yaptığın testle aynıdır .DAISY yazıyo benımkınde aynı değilse sen ver burazdan işten çıkacağım giderken sebıb aldığından alayım ya öyle sabırsızımki.
canım benim senin bütün belirtilerin bendede vardı ve inan baska hiç bir belirtim yoktu.benimde kasıklarımda hafif bir dolgunluk vardı canım büyük ihtimalle hamilesin.ben hastalıgıma üç gün kala evde idrar testi yaptım ve hafif bir silik ikinci çizgi çıktı bence evde bir test yap canım...eger güvenilir bir marka istersen ben benim yazdıgım idrar testini yazarım sana.canım inş hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?