Hamiş kalmak istiyorum lütfen yardım eder misiniz ?

Burcu251

05.07.2017 ❤️
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
487
849
18
31
Arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim artık bebeğimiz olsun istiyoruz. Geçen hafta eşimle adetliyken doktora gittik yumurtalıklarımın çok sağlıklı olduğunu ve gerekli tüm bilgileri verdi. Folio diye de folik asit yazdı. Reglim 6 gün sürdü ve bittikten sonraki gün yani dün korumasız beraber olduk. Hemen sonra beraber olmak sağlıksız mı? Ovulasyonda değiliz ama biz birer gün arayla ovulasyona kadar beraberolalım diye düşündük. Ovulasyonum da 3 gün sonra başlıyor. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim lütfen şimdiden teşekkürler.

Gun asiri iliski iyi olur canim hayirlisiyla hamile kalabilirsin buralara cok takilma kafan karisir bu konuda ne ksdsr az bi bilgin olursa o kadar hamile kalman kolaylasir ;-)

Gun asiri iliski iyi olur canim hayirlisiyla hamile kalabilirsin buralara cok takilma kafan karisir bu konuda ne ksdsr az bi bilgin olursa o kadar hamile kalman kolaylasir ;-)
Teşekkürler öneriniz için.

valla yapabildiğini yap ama bu işler birazda kısmet allah inşallahh sanada hayırlısıyla bi bebiş nasip eder bende çok istiyorum ve bende tam ilişkiye girememe sorunu vardı üstüne sol over kistim çıktı ama 2 ay sonra hamile kaldım üstelik öyle sık ilişkiye falanda girmedim hiç

İnşallah sağlıklı meleklere vaktiyle hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…