hamis kizlar sorum olcakti

adigeeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
69
39
3
32
Kizlar bi kac formda yazdim ama cvb bulamadim benim adetim 5 gun kadar gecikti iki gundurde ilk gun iki damla pembe kan ikinci gun normal bi sekilde az kanamam oldu test yaptim silik cizgi cikti ve adet zamaninda yataklara dusen ben ne agrim var nede hamilelik belirtim bunu yasayan oldu mu yarin kan vercem.simdiden tsk ederim

Kizlar bi kac formda yazdim ama cvb bulamadim benim adetim 5 gun kadar gecikti iki gundurde ilk gun iki damla pembe kan ikinci gun normal bi sekilde az kanamam oldu test yaptim silik cizgi cikti ve adet zamaninda yataklara dusen ben ne agrim var nede hamilelik belirtim bunu yasayan oldu mu yarin kan vercem.simdiden tsk ederim
Silik cizgi ciktiysa hamilesiniz foto varsa atin bakalim

Bence kesinlikle hamilesin. Benzer seyler yasadim ve bugun ogrendim hamileligimi:)

Ciddi misin ama bende ne hamilelik nede adet belirtisi var arada kaldim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah bu arada

Merhaba kızlar bu yerleşme kanaması aklıma çok takıldı. Ovulasyon döneminde ilişki yaşadım. Sonrasında kasıklarımda ağrı oluştu. 6 gün sonra kahverengi lekelenme oldu. Ama ertesi günü adet kanaması gibi bir kanama yaşadım 2 gün sürdü. Ağrılarda yokoldu. Adet tarihime daha bir hafta vardı. Bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Ciddi misin ama bende ne hamilelik nede adet belirtisi var arada kaldim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah bu arada
Benim cizgim de silikti. Ve reglim hic gecikmedigi halde 5 6 gun gecikince suphelendim. Ustelik regl oncesi 4 5 gun kala kan tahlili yaptirdim cikmadi gebelik biliyor musun:)

Ben cok heycanlandim suan gec dollenmemi olmus oluyo yani senin adina cok sevindim

Amin tsk ederim hamileysem bu kanama neden acaba cok merak ediorum hayirlisi olsun cumlemizin hakkinda

canım selam bu yerlesme kanaması yanı ımplantasyon kanaması derler döllenmıs olan yumurtanın rahıme gomulmesı yanı tutunması esnasında olur bazıları kılcal damarlara denk geldıgınden cok yasar kanamayı ; ben adetıme 4 gun kala hamıle oldguumu ogrendım kanda cıktı ve tam adet gunumde ıse pempe lekelenmem oldu bu pembe yada kahve lekelenmelerı hafıfe almamak gerekıyor her ne kadar yerlesme kanaması densede bazen düşük kanaması da yada saglıksız bır dollenmıs yumurta kanaması olabılyor. dotkorum hemen progestan verdı ne olur ne olmaz kutu bıtene kadar kullan dedı bır gun lekelenme yasadım sukur ALLAHa daha da yasamadım.

Tsk ederim cnm beni sasirtan hic bir sey hissetmemem ne adet nede hamilelik belirti sifir bende hic boyle olmamistim o yuzden gidicem muayeneye bakalim ne cikicak annem ilk hamileliginde 3 ay adet gormus ve hamileligini doktora baska bise icin gittiginde ogrenmis bu bi bakima bende mi oyleyim diyorum ama emin degilim

Ben regl olmam gereken tarihin ertesi günü express testlerden yaptım.24 saat içinde sonuç verenlerden çizgi o kadar silik çıktı ki acaba dedim ben mi yanlış görüyorum ama sonuç pozitifti.

Back
X