Artimed freey sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesefLütfen acil yardımcı olur musunuz heyecanlanmalı mıyım? İki kez üst üste sabah erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı reglim 5 gün gecikti ama normal saatte yaptığım erken testte negatif çıkıyo testlerde hata mı var acaba iki farklı markanın testlerini yaptım
Yalancı pozitiften korktuğum için 2 farklı marka aldım ikiside mi böyle çıkar şansıma yaArtimed freey sanırım yalancı pozitif gösteriyor maalesef
emin misiniz bu konuda ben beş günn gecikmeyle kaset test yaptım negatif cıktı çok şukur ben bekarım ve istemiyorum ama hala olmadım bugun gecikmemin 7.günü kafayı yemek üzereyim5 gün gecikmede net çift çizgi çıkıyor. Sabah negatif çıkıyor demişsiniz test yanıltıyor olabilir. Kan verin en güvenilir o
emin misiniz bu konuda ben beş günn gecikmeyle kaset test yaptım negatif cıktı çok şukur ben bekarım ve istemiyorum ama hala olmadım bugun gecikmemin 7.günü kafayı yemek üzereyim
Kan tahlılı kesın sonuc idrar testleri yanıltıcı olabiliyor malaesef
kan tahlili veremem malesef ama benim bildigim çogu kişi idrar testinden öğrendi bide benim durumum biraz karışık konuma bakar mısınız
Streste geciktirir öyleyse korkmayın ama en neti kan vermekemin misiniz bu konuda ben beş günn gecikmeyle kaset test yaptım negatif cıktı çok şukur ben bekarım ve istemiyorum ama hala olmadım bugun gecikmemin 7.günü kafayı yemek üzereyim
kan veremiyorum malesef ama yarın yine test yapacağım negatif göreceğimi biliyorum ama içim ferahlasın istiyorum,pazartesi 9.gün gecikmesi olacakStreste geciktirir öyleyse korkmayın ama en neti kan vermek
Naptın test yaptın mıkan veremiyorum malesef ama yarın yine test yapacağım negatif göreceğimi biliyorum ama içim ferahlasın istiyorum,pazartesi 9.gün gecikmesi olacak
evet dün yaptım yine negatifNaptın test yaptın mı
Hadi gözün aydın o zamanevet dün yaptım yine negatif
çok şükür bu saatten sonra bir sorun çıkmaz değil miHadi gözün aydın o zaman
Olmaz cikmdiyda yoktur bende amanbocegi bilir hep negatif çıktı 17 gun geciktim sonunda adet oldumçok şükür bu saatten sonra bir sorun çıkmaz değil mi
çokK kirazcicegi2 negatifse sıkıntı yok merak etme :) strestendir o yada mevsımsel geçiş. zaten bu ay bu platformda cogu kısının adeti gecıktı :)
abla bende hamilelik yok yaa hani tartusal kullansam sökülür müK kirazcicegi2 negatifse sıkıntı yok merak etme :) strestendir o yada mevsımsel geçiş. zaten bu ay bu platformda cogu kısının adeti gecıktı :)
abla bende hamilelik yok yaa hani tartusal kullansam sökülür mü
öyle degil abla eczacı kullanabilirsin dedi,senve hamilelik var mıdıreczanelere sor canımcım oyle ılacları kafana gore kullanma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?