Varsa çıkar. Gecikmeniz çok olmuş6 gün gecikme yaşıyorum . İkinci gün idrar testi yaptım negatiftiara ara adet olacakmış gibi karnımın altları ağrıyor akıntım var ara ara geliyor bazen kuruyum . Sırtım belim ağrıyor ama hep ağrır genelde onları belirti saymıyorum. Sizce hamile miyim? Yarın kaset test alsam varsa çıkar mı?
Yarın alayım o haldeVarsa çıkar. Gecikmeniz çok olmuş
İnşallah çift çizgi görürsünüzYarın alayım o halde
Yarın atarım yapınca inşallah çift çizgi olurİnşallah çift çizgi görürsünüz
Canım geç yumurtlamış olabilir msin ? Regl gecikmesi yapıyor geç yumurtlama. Tabi inşallah hamilesindir ama bu ihtimalde var bilgin olsun. 7 8 güne kadar gecikme olabiliyor yılda 2 3 defa bende geçmiş döngülerime baktım 7 gün gecikmiştim hamileyim sandım 8.gün regl oldum geç yumurtlamışımGeçen ay 2 hafta şaştıilk defa birde şuan yaşıyorum o yüzden umudum yok ama o zaman regl olacağımı hissettim. Şimdi böyle adet olacakmış gibi karnımın altları ağrımıyodu olmadan göğüslerim hassaslastı anladım
Evet geçen aydan biliyorum maalesef ama ben ona da hazırladım kendimi sadece yarın da test alıp içimi rahatlatmak istiyorumCanım geç yumurtlamış olabilir msin ? Regl gecikmesi yapıyor geç yumurtlama. Tabi inşallah hamilesindir ama bu ihtimalde var bilgin olsun. 7 8 güne kadar gecikme olabiliyor yılda 2 3 defa bende geçmiş döngülerime baktım 7 gün gecikmiştim hamileyim sandım 8.gün regl oldum geç yumurtlamışım
bende öyle yapmıştım mayıs ayında gecikme yaşamıştım doktora gittim kontrol yapıldı hormon bakıldı sorun yok denildi. Hala gebe kalamayınca pazartesi tekrar gittim bu defa amh progesteron falan bakılacak. Birde hsg olsun istedim çoğu kişi hsg sonrası hamile kaldığını söylüyorEvet geçen aydan biliyorum maalesef ama ben ona da hazırladım kendimi sadece yarın da test alıp içimi rahatlatmak istiyorumayın 6 sına ravdevu aldım zaten gebelik yoksa tekrar kontrollerim yapılsın diye çünkü gecen ay o gecikme ile gittiğimde herhangi bir problem çıkmadı
Bakalım ne diyecek bende yumurtlama takibi istesem yapar mı?bende öyle yapmıştım mayıs ayında gecikme yaşamıştım doktora gittim kontrol yapıldı hormon bakıldı sorun yok denildi. Hala gebe kalamayınca pazartesi tekrar gittim bu defa amh progesteron falan bakılacak. Birde hsg olsun istedim çoğu kişi hsg sonrası hamile kaldığını söylüyor
Progesteron bakılmış benim geçen kontrolde e nabizdan baktım büyük ihtimalle yumurtlama takibi yaparbende öyle yapmıştım mayıs ayında gecikme yaşamıştım doktora gittim kontrol yapıldı hormon bakıldı sorun yok denildi. Hala gebe kalamayınca pazartesi tekrar gittim bu defa amh progesteron falan bakılacak. Birde hsg olsun istedim çoğu kişi hsg sonrası hamile kaldığını söylüyor
20 temmuz da 6.22Progesteron bakılmış benim geçen kontrolde e nabizdan baktım büyük ihtimalle yumurtlama takibi yapar
1 yıl olmadan hiçbir şey yapmaya yanaşmıyorlar ki ne kadardır olmuyor bebek bilemiyorum doktora gidince 1 yıl olmak üzere dersen belki yaparBakalım ne diyecek bende yumurtlama takibi istesem yapar mı?
Ben ilk defa baktırcam reglin 21.günü bakılıyormuş daha gitmedim. Amh sonucunu bekliyorum o da çıkmadı. Vajinal baktılar işte sonuçlar toplu olarak ay ortasında bakılacakmış20 temmuz da 6.22
Anladım canım hayırlısıBen ilk defa baktırcam reglin 21.günü bakılıyormuş daha gitmedim. Amh sonucunu bekliyorum o da çıkmadı. Vajinal baktılar işte sonuçlar toplu olarak ay ortasında bakılacakmış
Ekim'de 1 sene oluyor zaten1 yıl olmadan hiçbir şey yapmaya yanaşmıyorlar ki ne kadardır olmuyor bebek bilemiyorum doktora gidince 1 yıl olmak üzere dersen belki yapar
O zaman yaparlar ben infertiliteye gittim tüm herşeye bakılsın diyorsan bu bölüme randevu alEkim'de 1 sene oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?