hamiş miyimmdirrrr

Sarisinill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
12
2
1
32
Merhabalar :)
Benimde normalde 11 aralık regl olmamgerekiyordu ama 1 2 hafta boyunca kadık ağrısı gceleri sancıyla uyanma ve göğüslerde acı hisseettim. Şimdide bir gün öncesi 1 damla kan geldi ve kesildi dün ise açık kahve rengi akıntı leklinde birşey gldi. Bugün ise tbi çok erken saat olduğu için herhangi bir şeyy yok ama tuvaletimi yaptıkça lekelenme söz konusu. Gebelik bekliyorum olmuş mudur bu şekilde başına gelen var mı çok heyecanlıyım hamile çıkmam diye korkudan testte yapamıyorum :/

Son düzenleme:
Benimde normalde 11 kasımda regl olmamgerekiyordu ama 1 2 hafta boyunca kadık ağrısı gceleri sancıyla uyanma ve göğüslerde acı hisseettim. Şimdide bir gün öncesi hafif kan geldi ve kesildi dün ise açık kahve rengi akıntı leklinde birşey gldi. Bugün ise tbi çok erken saat olduğu için herhangi bir şeyy yok ama tuvaletimi yaptıkça lekelenme söz konusu. Gebelik bekliyorum olmuş mudur bu şekilde başına gelen var mı çok heyecanlıyım hamiş çıkmam diye korkudan testte yapamıyorum :/
Bayagi gecikmis git hemen kan testi yapti var buyuk ihtimal

11 kasim mi aralik mi?
Eger bat 11 araliksa adetiniz sadece 1 gun gectiyse ve su an kanama basladiysa muhtemelen regl oluyorsunuz, ama 11 kasimda olmaniz gereken regli olmadiysaniz ve su an normal dışı bir durum varsa (lekelenme, kanama vs) hemen doktora gorunun.

11 kasımdan beri kan testi yaptırmadın mı yani?

Neden bu kadar bekledin?

Normal gebelik değil belki müdahale gerekecek.
Belki gebelik de değil başka bi sorun var.

Şakaya gelmez bu işler
Ya çok. Özürrrrr 11 aralık olucakk ayını yanlış yazmışımmm :(((

ben hamile olduğumu tam adet günümde öğrendim
ama lekelenme başlamış sizde
olmaya bilir
bir doktora gidin isterseniz

Bence hamişsin:rapci:
Folik asit takviyesi alıyor musun bir de eczaneden hemen bugün test al yerleşme kanaması oluyor gibime geldi bende de aynısı olmuştu.
Test sonucunu bildir bize de

Doktor bile test yapmadan varsayimla konusamiyor biz nasil bilelim bir hafta daha bekleyin test yapin.
7
Hamis bebis gobis kocis kelimelerinide kullanmayin rica edicem.

Hayirlisi olsun.
Ben yazacaktım siz yazmışsınız.

Hamiş kociş göbüş çok itici kelimeler gözü hırpalıyor resmen:olamaz:

Konu sahibi regl zamanınız yüksek ihtimal gelen kan regl kanaması. En yakın sağlık ocağına gidin ve kan testi verin ertesi gün öğrenirsiniz. Korkunun ecele faydası yok maalesef test yapacaksınız ya idrar da olur ama net bilgiyi kan tahlili verir.:KK39:

Arkadaşlar yorum yapmak zorunda değilsiniz konu hakkında bilginiz varsa cevap yazında konuşmak için konuşuyosunuzz gerek yok kaç yaşında insanlarız..

Iste konu hakkında bilgimiz olup olmadığını bile anlamıyoruz bazen. Kaç yaşında insanlarız demişsiniz de, başlığınız pek yetişkin işi gibi değil.

Her neyse. Umarım hamilesinizdir.

Hamiş değil, hamiledir onun doğrusu. Bu hamiş olaylarını ne zaman bırakırız merak ediyorum. O kadar itici...

Sırf adet olmadınız diye hamile misiniz, bilemeyiz. Buradan kan alamıyoruz, ultrason ile de bakamıyoruz. Vahiy desen, o da yok. Yetişkin insanlarız diyorsun da... Imternetten açık arttırma misali hamilelik cevabı arayan sensin.

Benimde normalde 11 aralık regl olmamgerekiyordu ama 1 2 hafta boyunca kadık ağrısı gceleri sancıyla uyanma ve göğüslerde acı hisseettim. Şimdide bir gün öncesi 1 damla kan geldi ve kesildi dün ise açık kahve rengi akıntı leklinde birşey gldi. Bugün ise tbi çok erken saat olduğu için herhangi bir şeyy yok ama tuvaletimi yaptıkça lekelenme söz konusu. Gebelik bekliyorum olmuş mudur bu şekilde başına gelen var mı çok heyecanlıyım hamile çıkmam diye korkudan testte yapamıyorum :/
Bende anlattığınız şekilde olmuştu ama ertesi gün adet olup sonraki ay hamile kaldım yumurtlama günlerinizi hesaplayarak birliktelik yaşayın diğer ay hamile kalma olasılığınız yüksek

1 gün daha beklemeye gerek yok bugün test alıp yapın. 5tl bişey zaten.. Varsa silik de olsa çıkar..
Ben hamile olmadığınızı hissediyorum regle benziyor.. Hayırlısı olsun..

Back
X