hamiş miyimmdirrrr

eczaneden aldığınız testlerde hemen çıkmayabiliyor, şüpheniz varsa kan testi yaptırın bir an önce.

Merhabalar :)
Benimde normalde 11 aralık regl olmamgerekiyordu ama 1 2 hafta boyunca kadık ağrısı gceleri sancıyla uyanma ve göğüslerde acı hisseettim. Şimdide bir gün öncesi 1 damla kan geldi ve kesildi dün ise açık kahve rengi akıntı leklinde birşey gldi. Bugün ise tbi çok erken saat olduğu için herhangi bir şeyy yok ama tuvaletimi yaptıkça lekelenme söz konusu. Gebelik bekliyorum olmuş mudur bu şekilde başına gelen var mı çok heyecanlıyım hamile çıkmam diye korkudan testte yapamıyorum :/
Anlattığınız şey, bildiğimiz regl baslangici. Bunun nesinden hamilelik beklentisine girdiniz çözemedim. Biz birkac gün gecikmeye bile umutlanmamaya çalışıyoruz ki üzülmeyelim. Nerdeyse tam gününde lekelenme gelmiş, acaba hamis miyim diye konu açmışsınız, 1-2 hafta önce yumurtlama olmuştur onu bile hamilelik belirtisine yormussunuz. Yanlış anlamayın bu kafayla psikolojiniz çok bozulur. Bebek istiyorsanız doktora gidin o gerekenleri söyler. Herşeyden umutlanarak beklentilere girerseniz çok yıkılırsınız. Ağırbaşlı ve sabırlı şekilde beklemelisiniz sanırım.

Hamile olabilirsiniz.öyle bir ihtimal varsa lekelenme pek sağlıklı bişey degil.lütfen kan verip gebelik varsa ona göre önlem alın.

Back
X