Hamiş miyimmmmm🐥

Kızlar daha sonra teste baktım çok silik çıkmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de adetime 6 gün var. Halsizlik var ve yüzüm yanıyor. Bakalım inşallah bekleyen herkes olumlu haberleri alir🙃 ben de bugün dayanamadım yaptım çıkmadı. 3 gün sonra yine yapacağım
adetiniz geçsin òyle yapin canınız sıkılmasın 7 gün geçsin garanti olur. surekli adet gelecek mi gelmeyecek mi sitres... en yakın zamanda bebek nasip etsin allahım .

adetiniz geçsin òyle yapin canınız sıkılmasın 7 gün geçsin garanti olur. surekli adet gelecek mi gelmeyecek mi sitres... en yakın zamanda bebek nasip etsin allahım .
En doğrusu öyle. Merakima yeniliyorum. Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin ♥️

Selaaam kızlar, yumurtlama takibi yapıyorum 18-19 şubat pik gördüm. Adetime 5 gün var ve göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti. Patlıcak gibi. 2 gün kasık ağrım oldu ana bugün yok.Baska hiç bir belirti yok. Dün dayanamadım patlattım bi test🤣 akşamdı hiç bişey cıkmadı tam yatmak üzereydim. Ne diyosunuzz göğüste olan bu fazla şişlik beni umutlandırmalı mı, sizde ne belirtiler vardı veya şuan var 🥰
Ne yaptınız ?

Back
X