Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste farkli belirti verir. 1 hafta daha sabredip test yap veya kan ver kesin cözüm. Ögrenmek icin baska sansin yokGünüm hiç gecmezdi adet ağrımı vardır 3 gündür arda sırtlarım belli m ağrıyor
İlişkiden ne kadar sonra olduğunu bilebiliyormusun? Benim de yarın adet günüm ama,yumurtlama haftasında ilişki oldu sadwce,geç döllenme olması için geç de ilişki olması gerekiyordur,benim öyle bir ihtimalim yoktur heralde diye düşünüyorum ama insanın içi olsun istiyo.Geç döllenme olabilir. Ben gecikmemin 11. gününde kan verdim sonuç negatifti. 17. günde tekrar kan testi verdim 225 çıktı. çok çok düşük bir rakam. çok şükür şimdilik az çok iyiyim ama adet olmadıysanız kendinize dikkat edin ve olmazsanız testleri tekrarlayın.
benim tahminen beklediğim adetten bir gün önce oldu. yani yumurtlama dönemime de denk gelmedi. ama o güne kadar korunmasız birlikte olmamıştık. sadece o gün korunmasız olduk ve yaklasık 17 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. sizin daha adet gününz bile gelmemiş geç döllenme demek için çok erken. normal döllenme ile de olabilir diye düşünüyorum. birkaç gün geçsin belli olur.İlişkiden ne kadar sonra olduğunu bilebiliyormusun? Benim de yarın adet günüm ama,yumurtlama haftasında ilişki oldu sadwce,geç döllenme olması için geç de ilişki olması gerekiyordur,benim öyle bir ihtimalim yoktur heralde diye düşünüyorum ama insanın içi olsun istiyo.