• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hamıs olmak ıcın hangı tedavıyı kullanıyorsunuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

serpil01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
2
0
6
35
Adana
merhabalar ben 4 yıllık evlıyım 3 yıldır tedavı goruyoruz ama bı turlu kavusamadık. esımın bı problemı yok bn pko lum yumurtalıklarım calısmıyo. kolmen catlama ıgnesı menogon ganol f kullandım hıc bırı fayda etmedı.sımdı b vıtamını verdı glucophon verdı bıde toz gıbı folık asıt verdı bunu llan dedı . bnde dun ınternette gezınırken famela dıye bı alca rastladım bunu kullanıp ve bassarılı olan cokmus acaba bızde kullansak doktora sorakta kullanan varmı arkadaslar...:18:

merhabalar ben 4 yıllık evlıyım 3 yıldır tedavı goruyoruz ama bı turlu kavusamadık. esımın bı problemı yok bn pko lum yumurtalıklarım calısmıyo. kolmen catlama ıgnesı menogon ganol f kullandım hıc bırı fayda etmedı.sımdı b vıtamını verdı glucophon verdı bıde toz gıbı folık asıt verdı bunu llan dedı . bnde dun ınternette gezınırken famela dıye bı alca rastladım bunu kullanıp ve bassarılı olan cokmus acaba bızde kullansak doktora sorakta kullanan varmı arkadaslar...:18:

canım bende klomen kullandım bi döne.fayda etmedi bende.doktorumu falan değiştirdim menegon kullanıyordum çatlatma iğnesi falan bi ay ara verdim.tekrar başlıcam tedaviye.famela duymadım.bende bi araştorayım neyin nesidir.bide b vitamini neden kullanıyorsun

Back