hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

lalimmm 29mayısta doğum 1000 tl..ama 2 kişilik odaymış..hiç tahmin etmemiştim,hani özel hastane ya özel odadır diye düşünüyodum..kadın dediki telde dün yok dedi özel oda ücreti farklı gecelik 150 tl ödiyceksiniz..e dedim özel hastanede 1000 tlye özel doğum yapıyoruz daha ne oda parası ödiycez,ama özel odalar VIP hanımefendi dedi..ablam akayda yapmıştı doğumu memnun da kalmıştı akayda 750 tlye doğum..arada 400 tl fark war e pek de küçümsencek bi rakam diil..hem benim doktorum da % 25 ihtimal gircekmiş doğuma..ooyy oyy dünden beri deli oldumm

inanmıom yaa....iyice dolandırıcı olmuş millet..:oklava:haklısın canım değiştirmek konuusndaaa..canım eşim omzundan ameliyat olduğunda akay hast.oldu ve çok memnun kaldık odaları tertemiz otel odası gibiii....ozaman bana normal 1000 tl sezeryayn 2200 demişlerdiii....ama fiyatlar değişmiş olabilir....
allahdan ben hallettim bu doktor olayını ve hastane olayını..doğuma dr.um girdiği için 300 tl ödüyeceğim birde özel oda ücreti öderiz sanırsammmyerimsenibenbencede biran önce hallet canım bu olayı en azında bu iki aylık sürede dr.da tanımış olursuuuuunnnopuyorumnanaktan.

inanmıom yaa....iyice dolandırıcı olmuş millet..:oklava:haklısın canım değiştirmek konuusndaaa..canım eşim omzundan ameliyat olduğunda akay hast.oldu ve çok memnun kaldık odaları tertemiz otel odası gibiii....ozaman bana normal 1000 tl sezeryayn 2200 demişlerdiii....ama fiyatlar değişmiş olabilir....
allahdan ben hallettim bu doktor olayını ve hastane olayını..doğuma dr.um girdiği için 300 tl ödüyeceğim birde özel oda ücreti öderiz sanırsammmyerimsenibenbencede biran önce hallet canım bu olayı en azında bu iki aylık sürede dr.da tanımış olursuuuuunnnopuyorumnanaktan.

öyle walla söğüşliycek yer arıyolar ellerine düşünce..we bunu daha önce hiç söylememişlerdi oldu bittiye gelicekti fatura öderken resmen.öölesine bi sordum da ööle öğrendim..ewet canım bi an önce kararımı werip yeni doktora alışsam ii olcak,2 ay az diil..bi de sık gitces nası olsa artık..

bızım ucuncu dısımız geldı teyzelerrr :))
sıze yarımcı olabılecegım bısey varsa yazın elımden gelenı yaparım hepınızı cok optum
benımde uzunca teavılerden snra kendısı gelmek ıstedı :))
benım dogumum mesa da oldu doktorum burcu hanımda dusunn var sa şiddetle tvsıye eıyorum

bızım ucuncu dısımız geldı teyzelerrr :))
sıze yarımcı olabılecegım bısey varsa yazın elımden gelenı yaparım hepınızı cok optum
benımde uzunca teavılerden snra kendısı gelmek ıstedı :))
benım dogumum mesa da oldu doktorum burcu hanımda dusunn var sa şiddetle tvsıye eıyorum

Ozlemcim merhaba, maşallah Kaan' a, Allah nazarlardan korusun, canım ben mide bulantılarından fena olmuş durumdayım, herşeyden tiksiniyorum, kokulardan daha çok midem bulanıyor, çalışmak zorunda olduğum için mecburen işe geliyorum, gelip giderken neler çekiyorum bir ben bilirim, foruma fazla giremez oldum, girdikçe takip ediyorum işte, kendine dikkat et canım, seni ve kuzunu çok öpüyorum.

merhaba canım nasılsın :uhm:

Merhaba, teşekkür ederim, iyiyim, sende iyisindir umarım..

heyy selam bende ankaradayımmm ve yeni taşındık buraya nasılsınızzzzzzzzz

Hoşgeldin canım, ben iyiyim sen nasılsın, kendinden bahsetsene biraz, nerden geldiniz Ankara ya, bebek mi bekliyorsun, yada bebek mi var..?

ztb de Nüvit birgili ye gidip doğum yapan arkadaşlar yorumalrınızı yazarmısınız. ebnde şimdi gidiyorumdoğuma girmiyormuş ama çok tedirginim. hastane konusunda ve doğuma girmemesi konusunda.. 32 haftalık hamileyimmm yorumlarınızı bekliyorumm

Back
X