Hamişim sigarayi birakmak istiyorum

Meseham

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
57
18
3
33
Kizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var :110::KK1::KK43:

Kizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var :110::KK1::KK43:
Canım öncelikle hayırlı olsun , hamile olabileceğimi düşündüğüm an bıraktım ben , sadece şüphem varken. Bebeğimin sağlıksız olabileceği düşüncesi benim bir daha sigara içmememi sağladı, canım bile istemedi. Sen de öyle düşünmeye çalış.

ilk belirtilerde tiksinmiştim şimdi günde 7 tane içiyom ama bırakmak istiyorum en azından gebelik bitene kadar nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun keşke hep tiksinseydim ama değil yerindeyse aş eriyorum sanki sigaraya formül bulursan yaz bende bulursam paylaşırım sizinle

Bende 21 haftalik hamileyim canim. O sigara sorunu bendede var. Millet tiksindim falan dedi ama ben tam tersi sigarayi yiyesim geliyor. Dedigin gibi aş eriyorum sanki. En aza indirmeye çalış.paket almamaya özen göster. Olmuyor ama ne diyim seni cok iyi anlayabiliyorum.

Bende 21 haftalik hamileyim canim. O sigara sorunu bendede var. Millet tiksindim falan dedi ama ben tam tersi sigarayi yiyesim geliyor. Dedigin gibi aş eriyorum sanki. En aza indirmeye çalış.paket almamaya özen göster. Olmuyor ama ne diyim seni cok iyi anlayabiliyorum.
aynen ya içiyom içme de neki bayılıyom kokusuna falan aman ne illetmiş bu ya inşallah kurtuluruz hepimiz

Inşallah canim inşallah.hayırlısı olsun bu arada. Allah kucağına almayi nasip etsin.

Kızlar kendinizi baska seylerr yonlendirin mesela yalnz kalmyn fazla yada roman aln okuyun o anlarda sigara icme istedginiz olmaz bence .. Ve günde 3 tanr icin birakmysnzda sabah kahvaltdan sonra oglen ve aksam sigaradn hemen sonra bi cay bardağı süt icin.

Canım öncelikle hayırlı olsun , hamile olabileceğimi düşündüğüm an bıraktım ben , sadece şüphem varken. Bebeğimin sağlıksız olabileceği düşüncesi benim bir daha sigara içmememi sağladı, canım bile istemedi. Sen de öyle düşünmeye çalış.
Yok canim yaa dusunemiyorum bisey beni sigara ya itiya adeta dunden bu saate kadar 1 paket ictim eşime yalan soyledim annem icti diye zor bi durumdayim olmuyo olmuyo :(

Ooww 1 paket bide yapma ya canmsn bak bebegn daha önemli azalt lütfen onu kaybetmeyi goze mi alyrsn cok fazla 1 paket

Sigara içen hamileler ile ilgili video falan varsa bulun izleyin,belki korkar üzülür birakirsiniz.

Ooww 1 paket bide yapma ya canmsn bak bebegn daha önemli azalt lütfen onu kaybetmeyi goze mi alyrsn cok fazla 1 paket
Stres yaptim sanki birileri yanimdayken az içiyorum ama annem le kayinvalidem cok sık gelemiyolar evde yanliz olumca hep kahve sigara alistim esimede soz vermistim düşündükçe daha cok üzülüyorum ve daha cok icesim geliyo abartmiyorum gercektwn bu boyle cok kötü bi durum lanet sey 10 sene once basladim bugunleri hic dusunmediydim nedense :(

Sigara içen hamileler ile ilgili video falan varsa bulun izleyin,belki korkar üzülür birakirsiniz.
Cok izledim sakat dogma zeka geriligi gelisememe riski fazlaymis.ama yok lanet sey iste dislerimi sıkıyorum icmiycem diye yada oyaliyorum kendimi uzak biyere koyuyorum gormiyecegim yere aklima gelmesin diye ama olmuyo saate bakiyorum daha yarim saat gecmis iceli durtuyo git ic bu son 3 saat sonra icecem diyom nafile paket almazsam daha cok sinirleniyorum bide

Fesleğen bir dal taze koparıp çiğneyin. Önceleri sigara icsenizde bir süre sonra hiç canınız istemiyor. İsteyince yine çiğneyin. Eliniz dolu olsun diye de havuç yiyin bol bol.

Cok izledim sakat dogma zeka geriligi gelisememe riski fazlaymis.ama yok lanet sey iste dislerimi sıkıyorum icmiycem diye yada oyaliyorum kendimi uzak biyere koyuyorum gormiyecegim yere aklima gelmesin diye ama olmuyo saate bakiyorum daha yarim saat gecmis iceli durtuyo git ic bu son 3 saat sonra icecem diyom nafile paket almazsam daha cok sinirleniyorum bide
Çok kotu ihtimaller :KK17:.şöyle düşünün siz cigerleriniz hasarli yada gelişim bozukluğu olmuş olarak dünyaya gelmek,omrunuz hastanelerde belki de oksijen maskeleriyle geçirmek istermiydiniz.bunu o yavruya yapmaya hakkiniz yok.üstelik sebep anne :KK43:.sizi suçlar.bagimlilik çok zor.haklisiniz o konuda.kinamam yani.
Gelişim bozukluğu olanlara eğitim veren okullar falan vardır oralara gidin,hastanede kanser hastasi çocukları görün.uzulur vazgecer belki tiksinirsiniz.bu arada da arkadaslarin dediği yöntemleri deneyin.

ilk belirtilerde tiksinmiştim şimdi günde 7 tane içiyom ama bırakmak istiyorum en azından gebelik bitene kadar nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun keşke hep tiksinseydim ama değil yerindeyse aş eriyorum sanki sigaraya formül bulursan yaz bende bulursam paylaşırım sizinle
bende sizinle ayn ıtım önce tiksindim günde 1 veya 2 idi şimdi 6 yada 7 oluyor kendime kzııyorum ona bnu yapmaya hakkım yok ama bırakamadım bende allah yardımcımız olsun 17 hafta bitti gebelik dr azarlıyor süreklı içmiyceksin diye ama olmuyor işte pis bağımlılık ben sadece ilk 2 ay tiksindim sonra geri elime aldım alalh yardımcımız olsun

Ben öğrendiğim gün bıraktım ama 5 haftalıkken öğrendiğim için o zamana kadar içmeye devam ettim tabi. Yıllardır içerim, bırakamam ve bırakmayı da istemeyen biriyim. Kötü bir alışkanlık olduğunu elbette ki biliyorum ancak sigara içmekten keyif alıyorum. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım, bebeğime zarar vermeye hakkım yok diye.
Benim tavsiyem piyasadaki en ağır ve en kötü sigarayı alın. Tadından tiksinip bırakacağınızı düşünüyorum çünkü gerçekten çok çok kötü sigaralar var. Bir de o dumanın bebeğinize gittiğini düşünün. Bir engel durumu olsa ileride vicdanınız rahat eder mi, yavrunuza, eşinize, kendinize bunun hesabını verebilir misiniz? Bence bu tarz düşüncelere yoğunlaşırsanız bırakabilirsiniz. Canınız her sigara istediğinde biraz su için, dışarı çıkıp bir tur atın, uyuklayın, kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışın. Benim tavsiyelerim bunlar. Ne kadar zor olduğunu biliyorum, benim de her dakika aklımda emin olun ama bizi aşan bir durum var ortada. Biraz daha zorlamaya çalışın kendinizi, başarabileceğinizden eminim...

Seni anlayabiliyorum gunde 1 paket icoyordum bende ama birakmasi cok zor heran aklinda insanin ama paket aldigin surece isin cok zor sana su ve domates tavsiye ederim kendini kisitla gunde su kadar icecigim de geriye kalan paketi esine ver boyle daha kolay

Yok canim yaa dusunemiyorum bisey beni sigara ya itiya adeta dunden bu saate kadar 1 paket ictim eşime yalan soyledim annem icti diye zor bi durumdayim olmuyo olmuyo :KK43:
En azinsan yemeklerden sonra bire indir... olmuyor mu var canim... icme... Allah in emaneti o bebek... anne olucaksin once onu dusun... oyle her istedigimi yapabilirim devri kapandi bn de biraktim yemekten sonra cay bile icmiyorum ki bn cay hastasiyim. Cay sigarayi hatirlattigi icin ikisini de biraktim... bi muddet idare et cnm Allah korusun bebisine bisey olsa vicdan azabindan kurtulamazsin...

Merhaba,

Ben 4 hafta 4.günlük hamileyim. Bugün ilk doktor randevum var. Ilk hamileliğim... Ergenliğimden beri sigara içiyorum. 35 yaşındayım.. Son zamanlarda günde 2 paket içiyordum. 4 gün önce öğrendim. Sigaramı değiştirdim. Kent White diye bir şey içmeye başladım. Zifir 1 mg. Nikotin 0,1 mg. Karbonmonoksit 2 mg. Yani bayağa hafif. Bir paketi = 2 Marlboro light gibi. Sigarayı da her gün azaltıyorum, bir öncekine göre. Amacım kendimi ve bebeğimi çok ciddi strese sokmadan sigaradan kurtulmak. Ilk gün 40 dan 20 sigaraya indim. 2.gün 19, 3.gün 18, 4.gün 17...bugün hedef artık 15! Haftaya da bitmiş olur bu illet inşallah. Çok utanıyorum içtiğim için...

Back
X