hamişimmm...

ruyacicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
6
0
36
Bursa
mrb arkadaşlar hamileyim ama miyomum var.. bi kere düşük yaptım.. bhcg değerim pazar günü 45.5 tu salı tekrar istedi doktorum 116 ya yükselmiş. doktorum hersey normal dedi. muayne etmedi beni. bana çok düşük geldi.. çok korkuyorum lütfen yardım edin (( gercekten hersey normal mi ???

doktorun normal diyorsa normaldir cnm takma kafana stres hiç iyi bir sey deil tadini cikar hamileliginin tebrik ederim rabbim kucagina almayi nasip etsin

canım beta hcg bukadar düşükken muayne etmez tabi sanırım çok başındasın beta hcg artışın normal şimdi o hergün katlaya katlaya yükselcek 1.000 li değerleri aştıktan sonra muayne ediyorlar ancak o zaman görülebilir kıvama geliyor hatta kalp atışlarını dahada sonra duyabileceksin. Herşey normal yani. Doktorun birsonraki randevu için tarih vermiştir zaten sen içini ferah tut. Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin

KORKMANA GEREK YOK CANIM.BENİM ADETİME 2 GÜNVAR TEST YAPTIM ÇOK SİLİK ÇIKTI.DR.TELEFON ETTİM GEL KANDA BAKALIM DEDİ.bugün kan testimi aldım 55.4 çıktı. daha çok erken olduğu için düşük çıkıyo. zamanla yükseleceğini ve ancak bu değerler 1000 i geçtikten sonra ultrasonda göreceğini söyledi.

Slm ben bugun yeni geldin aralikta dusuk yaptim ilk hamileligimdi simdi test yaptim silik cizgi cikti simdi hamilemiyim

Son düzenleme:
Eğer düşük yaptıysan hala hormonların kana ve idrara hamile gibi çıkarsın. Bende bebeğimi kaybetmiştim iki yıl önce doktora gittiğimde hormonlar bebek düşüklerinden 15 gün kadar daha çalışmaya devam eder ve kana ve idrara karışır demişti. Sanırım seninkide ona benzer birşey . Bence doktora gitmen daha hayırlı olur. Bu kadar çabuk hamile olabilirmisin bilmiyorum ama inşallah hamilesindir.

Bende oyle dusunmustum ama ben araligin 10 dusuk yaptim adetim gecti yani baya dusukten bir hata sonra baktik doktormla gebeligin sonlandi tamamen dedi bana simdi teste. Cikiyor iki defa ,yaptim ayni sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…