Doğuma Hazırlık hamişler bakabilirmi yada tecrübeliler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Arkadaşlar 7 aylık hamileyim fakat evimin temizligini yapamiyorum ve doguma az kaldigi icin cook büyük bir dip köse temizlige ihtiyacım var .. bugün antalyada bir temizlik sirketini aradim 2 bayan sabah 8 de gelip aksam 7de bitiriyormus isi koltuk yikiyorlr makineyle banyolari yikiyorlr butun dolaplari duzenliyorlar cam.silme balkon yikama perde yikayip asma vs.. 1 gün 200 tl doguma 2 ay var daha alsammi esim kabul edermi diye dusunuyorum ama napim yapamiyorum burada ailemden hic kimse yok uzaktayim... bugun kalkisayim dedim yavastan basim dondu yattim hemen tansiyonum dustu

ayda 1 kere öyle temizlik yaptırsanız zaten yeter. 200 tl verin yaptırın bari.

Bu kadar işe 200 tl çok normal :) ohh mis gibi olur 8.ayında alırsın doğuma 2 hafta kala filan olabilir hatta

fiyati gayet uygun.doguma yakin alin daha iyi olur.

erken doğum riskiniz yoksa, 1 ay daha bekleyin. ve 200 liraya bu kadar temizlik gayet iyi fiyat.

Bukadar işi doğru düzgün yağıyorlarsa gerçekten fiyatı çok iyi.iyice konusun dolap içine kadar temizliyorlar mı diye.yarım yamalak olmasın.bursada fiyatlar çok uçuk

kadın alıyorum aylık 100 lira ... hem öyle senin dediğin gibi koltuk halı falan yok yani kendine göre bi düzen kurdu .... o dediğin şirket bi günde saydığın bütün işleri bitiriyorsa 200 lira çok değil canım hamileyken bu işleri yapman çok zor zaten ... şirketin adını söyleyebilir misin aklıma yattı benim şahsen 2 aydan fazla gider o temizlik

Bu kadar işe 200 tl çok normal :) ohh mis gibi olur 8.ayında alırsın doğuma 2 hafta kala filan olabilir hatta
Aynen bende oyle dusunuyorum simdilik almayım diorum 8.ayda alrımda.. esimle konustim kabul etmedi yapamiyorum diuorum anlamiyor.. parasını vermmek icin dior ben 8.ayıma kdar biriktirip parayı yaptircam insallh

Yasmin temozlik sirketi nete antalya temozlik sirketi yazinca direk cikiyor zaten

İzin vermiyorsa kendi yapsın o zaman temizliği hay allahım ya.İnsan kendine zor yetiyor hamileyken.
Alırsan 8. ayda al bari doğuma kadar temiz kalsın evin için de rahat eder o zaman.Şimdi alsan tekrar kirlenecek ne de olsa.

Bnde ole dedim parayi ben biriktitr veririm kabul etmiosa etmesin zaten o isden gelene kadar biter temizlik mecbur 8.ayda alcam aynen

Kendileri hamile kalsa sedye ile taşıttırırlar kendilerini eminim
Sen biriktir paranı arkadaşım
ne kendini üz ne de yor.

Ben şirket kadınlarını sevmiyorum açıkcası. Yeteri kadar guzel iş yapmıyorlar.her gün bi odayı temizleseniz emin olun içiniz daga rahat eder

Kendileri hamile kalsa sedye ile taşıttırırlar kendilerini eminim
Sen biriktir paranı arkadaşım
ne kendini üz ne de yor.
Aynen canim anlamiyo isde drumumu bu kadar isi yapamm imkansiz zaten mecbur yaptircam

Ben şirket kadınlarını sevmiyorum açıkcası. Yeteri kadar guzel iş yapmıyorlar.her gün bi odayı temizleseniz emin olun içiniz daga rahat eder
Yapicak gbi degilim innan vede hamile kaldgmdan berri hicbiryerin duzeni yok kaldiki dokup heryerin yeniden yapilmasi gerekiuor

Yapicak gbi degilim innan vede hamile kaldgmdan berri hicbiryerin duzeni yok kaldiki dokup heryerin yeniden yapilmasi gerekiuor
Canım o zaman tavsiyem komşuna falan gündelipe gelen kadın varsa onlardan bul. Ben bir kere şirket temizliği içine girdim balkonda sigara izmariti bile buldum ki yeteri kadar titiz temizlenmemişti her yer. Şirkette para geliyo nasılsa diye özenmiyorlar. Hele benim ev büyük dubleks dört kişi geldi üç bayan bi erkek adamla bi kadının cilveleşmesi hic bitmedi töbe töbe. Sonradan çok kişinin şikayetçi olduğunu duydum

Çok iyiymiş ücreti yaptığı ise göre. Keşke bende bulabilsem öyle. Hamilelik doneminde dolaplar perdeler pencere kapıyı geçtim haftalik temizliği zor yapıyorum .canına yazık kolaymi gobekle temizlik yapmak ardından tüm vücut ağrısı. Ailelerimiz yanımızda olsa annemiz kardesimiz bize fırsat vermez bile zaten. Biriktir parani temizlettir. Doğumdan sonra yine sana kalacak hemde bebekle .8.ayda gelsinler seni baya idare eder.hayirli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…