Hamişler bakın lütfen

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Kızlr ben 8.haftayı dolduruyorum gebelikte doktorum üç hafta snra çağırdı ama beklemek de cok zor dyanamayıp yrn gitcem galiba.bende hiçbi belirti yok bi ara cok uyuyodm geçti ama ne bulntı ne başka bişey belirti olmaması tehlikemi kötümü. Bnm gibi olan paylaşır belki

Mrb cnm sanmiorum bisey oldugunu bnde 14 haftalik gebeyim bnmde bi oluoo bi kayboluo hic bi sorun yok stress yapma cnm

Mrb cnm sanmiorum bisey oldugunu bnde 14 haftalik gebeyim bnmde bi oluoo bi kayboluo hic bi sorun yok stress yapma cnm
İnş cnm valla doktoruma daha iki hafta snra gidicem ama dayanamayıp yrn gitsemmi diyorum neden geldin der kızar ama napim

İnş cnm valla doktoruma daha iki hafta snra gidicem ama dayanamayıp yrn gitsemmi diyorum neden geldin der kızar ama napim
Canm bende ilk hamileligimde oyleydimbuda ikinci nasipse korkmabi sorunyoktur ama sen icjn rahatlasin gjt bi gorhn canim

Kızlr ben 8.haftayı dolduruyorum gebelikte doktorum üç hafta snra çağırdı ama beklemek de cok zor dyanamayıp yrn gitcem galiba.bende hiçbi belirti yok bi ara cok uyuyodm geçti ama ne bulntı ne başka bişey belirti olmaması tehlikemi kötümü. Bnm gibi olan paylaşır belki
tebrikler. bir sorun olsa kendini belli eder zaten. herkesin dayanma eşiği farklıdır. şanslısınız dayanıklı çıktınız. gerçi bir kişinin bir hamileliğinden ötekine bile farklılık gösterirmiş durumu. hiç bir belirti olmaması işlerin yolunda gitmediği anlamına gelmez. yolunda gitmeyen şeyler kendini belli eder zaten rahat olun. aynı doktordançekiniyorsanız farklı bir doktora gitmeyi de deneyebilirsiniz. beni kardeşim 15 günde bi doktora 15 günde diğerine gidiyor mesela. ayda iki kez görünmüş oluyor. bende hamileliğim ilerlesin kalp atışını göreyim öyle yapacağım inş

Bende yeni hamileyim sadece kasık ağrım bide halsizlik var bulantım hiiç yok çok endişeliyim daha keseyi bile göremedim özellikle bulantımın olmaması beni çok korkutuyo daha erken mi acep

Yani net bir şekilde hamileysen neden sorun olsun ki benim de bulantım hiç olmadı.Ama çok sık idrara çıkıyordumve kokuya hassasiyetim vardı.Çok kafanı doldurma sakin ol 3hafta sonra doktora gittiğinde büyüdüğünü görünce çok mutlu olacaksın hemen ertesi gün aynı olacak ki:anneadayı:

Yani net bir şekilde hamileysen neden sorun olsun ki benim de bulantım hiç olmadı.Ama çok sık idrara çıkıyordumve kokuya hassasiyetim vardı.Çok kafanı doldurma sakin ol 3hafta sonra doktora gittiğinde büyüdüğünü görünce çok mutlu olacaksın hemen ertesi gün aynı olacak ki:anneadayı:
İnş cnm zaten evdeki görüntülere bakıp duruuorum zaten bi dahakinde nasıl olck acaba diye :)

Çok güzel heyecanlar bunlar inanamıyosun filan acaba gerçek mi diye kendi kendine gülmeler saçma şeylere ağlamalar filan ;) şimdi 30+3 olduk tekmeler filan hissedilince daha bir harika oluyor :KK22:

Kıyamam ya bnde kendi kendime nazar ettm bgn bulantıdan duramıyorum ilk ne zamn hissettin peki hareketlerini

canım her hamılelık aynı oolacak dıye bı kayda yok bak mesela annem bana hamıleyke bulantısı olmus ama kardesıme hamıleyken hıc bır sıkıntı yasamamıs korkma

kızlar tekmeler karında bı kalp atısı gıbımı oluyor nasıl oluyor bugun taksıdeyken tuhaf bısey olduda sankı kalp atıyormus gbı ıkı kere oldu

canım her hamılelık aynı oolacak dıye bı kayda yok bak mesela annem bana hamıleyke bulantısı olmus ama kardesıme hamıleyken hıc bır sıkıntı yasamamıs korkma
Zaten bgnden snra olmasın diye dua ettim insan kendi kendine nazar edermi ya ilk defa bgn öldüm bulantıdn bi lokma yiyemedim kendim yemem de yazık yavrmda yiyemiypr ona üzüldüm çalışıyorum bide öğrtmenim sınıftan zor attım kendimi

Zaten bgnden snra olmasın diye dua ettim insan kendi kendine nazar edermi ya ilk defa bgn öldüm bulantıdn bi lokma yiyemedim kendim yemem de yazık yavrmda yiyemiypr ona üzüldüm çalışıyorum bide öğrtmenim sınıftan zor attım kendimi
oyyy kıyamam canm ya rabbım yardımcın olsun ınss devamı olmaz canm yavrun senden beslenır korkma sen yıyemesende o senın depolarından alır

iyi akşamlar, takvimimden de anlaşıldığı üzere 37.. haftamdayım. hiç midem bulanmadı, hiç istifra etmedim. aşerrmedim. göğüslerimde hassasiyet yoktu. kısaca hamilelikten önceki halim hiç değişmedi. hamileliğimi öğrenmedenn önce yani bebeğim 3-4 haftalıkken çok uyuyordum. 19 da yatıp sabah 8de kalkıyordum :) şu son ayımda mide yanması oldu sadece,ki bu da çok normal. bebek ayaklarını yukarı itince mide kapağı açılıyor. tek kullandığım hap kan-demir hapıydı. :) bebeğimi 20. haftada hissettim. ve 26. haftada falan karnım belli oldu :) paylaşayım dedim sizinle ;)

Back
X