Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekı duzenlı,bı sekılde ıkıye katlıyosa sonradan dusme ıhtımalı varmı bılıyomusnbenimki 90dı ama önemli olan 2 gün sonra düzenli artış olması, ve doktorlar kalp atışını duymadan hamilesiniz demeyecektir.
Maşallah Allah esirgesin ne kadar sağlıklı bebeğin bizlere de dua et ne olur düşük tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesinBen battan 5 gün gecince sabah test yaptım pozitif çıktı hemen sağlık ocağına gittim 516 çıktı çok şükür 5 haftalıktı dört gün sonra kadın doğuma gittim beta 3850 çıktı kesemiz de göründü çok şükür 5. Haftada. Bir hafta sonra kendi.doktoruma gittim bebişimizide kalp atışını da gördük hamd olsun.
Amiin bitanem amin hepimizinkini esirgesin Rabbim korusun meleklerimizi benimde bi düşüğüm var nasıl bişey bilirim ilk benmde.değerlerim kötüydü sonra düştü inşallah snin meleğin sana sımsıkı tutunur annesi Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMaşallah Allah esirgesin ne kadar sağlıklı bebeğin bizlere de dua et ne olur düşük tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin
Amin kardeşim hepimizin inşallah Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsinAmiin bitanem amin hepimizinkini esirgesin Rabbim korusun meleklerimizi benimde bi düşüğüm var nasıl bişey bilirim ilk benmde.değerlerim kötüydü sonra düştü inşallah snin meleğin sana sımsıkı tutunur annesi Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah