Hamişler bı bakabılırmısınz

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Canm hamişlerim bana bı yardımcı olurmusunz gebelıgınızı ogrendıgınızde bhcg nız kactı ve ne zaman ogrendınz:KK64: bı yardım edermısnz :KK9:

benimki 90dı ama önemli olan 2 gün sonra düzenli artış olması, ve doktorlar kalp atışını duymadan hamilesiniz demeyecektir.

benimki 90dı ama önemli olan 2 gün sonra düzenli artış olması, ve doktorlar kalp atışını duymadan hamilesiniz demeyecektir.
Pekı duzenlı,bı sekılde ıkıye katlıyosa sonradan dusme ıhtımalı varmı bılıyomusn

olabilir tutunamazsa bebek düşecektir tabi. sen içini rahat tut doktorlar seni daha iyi bilgilendirir bu konuda. varsa şüphen bir kadın doğum uzmanı yada aile hekimi ile görüşüp kan testi yaptır

ogün hamilelik testi yaptım iki çizgimde belirliydi akşamına doktora gittim ve beta hcg 894.8 idi yalnızbebeğim çok ufakmış oyüzden göremedi şuan 8. haftamızdayız kesemi gördüm :)çok güzel bir duygu

Benimde adetim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı kan verdim betam 705 ti 2 gün sonra tekrar verdim 1300 dü Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben battan 5 gün gecince sabah test yaptım pozitif çıktı hemen sağlık ocağına gittim 516 çıktı çok şükür 5 haftalıktı dört gün sonra kadın doğuma gittim beta 3850 çıktı kesemiz de göründü çok şükür 5. Haftada. Bir hafta sonra kendi.doktoruma gittim bebişimizide kalp atışını da gördük hamd olsun.

Ben battan 5 gün gecince sabah test yaptım pozitif çıktı hemen sağlık ocağına gittim 516 çıktı çok şükür 5 haftalıktı dört gün sonra kadın doğuma gittim beta 3850 çıktı kesemiz de göründü çok şükür 5. Haftada. Bir hafta sonra kendi.doktoruma gittim bebişimizide kalp atışını da gördük hamd olsun.
Maşallah Allah esirgesin ne kadar sağlıklı bebeğin bizlere de dua et ne olur düşük tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin

Maşallah Allah esirgesin ne kadar sağlıklı bebeğin bizlere de dua et ne olur düşük tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin
Amiin bitanem amin hepimizinkini esirgesin Rabbim korusun meleklerimizi benimde bi düşüğüm var nasıl bişey bilirim ilk benmde.değerlerim kötüydü sonra düştü inşallah snin meleğin sana sımsıkı tutunur annesi Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amiin bitanem amin hepimizinkini esirgesin Rabbim korusun meleklerimizi benimde bi düşüğüm var nasıl bişey bilirim ilk benmde.değerlerim kötüydü sonra düştü inşallah snin meleğin sana sımsıkı tutunur annesi Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin kardeşim hepimizin inşallah Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Adetten bi gün önce testte silikti adet bi gün gecince kan verdim 442 cıktı iki güne bir ölçtrdm 3 kere sonra keseciği görmeye gttk

Back
X