hamişler cinsel hayatınız nasıl gidiyor?

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
kızlar ben 17 haftalık hamileyım ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için eşimle ilişkiye girmekten korkuyordum doktor 12 haftalıkken gittiğimde sorun yok demişti yinede korktum ilişkiye girmemiştim 2 gün önce bir anlık heyecanla ilişki oldu ama çok pişmanım çok az beyaz akıntıyla kılcal damar şeklınde pembe bişey geldı ve 2 gündür belim ağrıyor. ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor. acaba sizce bişey olmuşmudur. siz devam ediyormusunuz ilişkiye?

Valla cnm ya bana da yasakladı dusuk tehlıkem var dıye gectıkten sonra ben sormadım hıc gırıyorum valla dıkkatlıce cok zorlama olmadan

ayyy sinir oluyorum eşime çocuğa bişi olcak diye adam bana dokuncam diye ödü kopuyor netten araştırdım gösterdim yok bişi olmaz diye hala tedirgin artık doktora söylicem :)

Valla cnm ya bana da yasakladı dusuk tehlıkem var dıye gectıkten sonra ben sormadım hıc gırıyorum valla dıkkatlıce cok zorlama olmadan

insan korkuyor yinede hatta o günden sonra eşimle kavgada ettim senin yüzünden bebeğime bişey olduysa diye dün doktora gittik çok şükür kıpı kıpır oynuyor :) ama 3 gün geriden geliyormuş önceki gittiğimizde 4 gün öndeydı şimdide geride doktor korkma beslenmene dikkat et dedi sizinde başınıza geldımı böyle bişey?

ayyy sinir oluyorum eşime çocuğa bişi olcak diye adam bana dokuncam diye ödü kopuyor netten araştırdım gösterdim yok bişi olmaz diye hala tedirgin artık doktora söylicem :)

kaç haftalık hamilesin canım? erkense biraz uzak dur ama 3 aydan sonra bişey olmaz diyorlar ben yinede korkuyorum orasi ayrıda ama bişey olmamış bebeğime çok şükür sağ salım doğsunda sonra tam gaz kaldığımız yerden devam ederız :)

insan korkuyor yinede hatta o günden sonra eşimle kavgada ettim senin yüzünden bebeğime bişey olduysa diye dün doktora gittik çok şükür kıpı kıpır oynuyor :) ama 3 gün geriden geliyormuş önceki gittiğimizde 4 gün öndeydı şimdide geride doktor korkma beslenmene dikkat et dedi sizinde başınıza geldımı böyle bişey?

Doktor kontrolünde olduğu sürece endişelenmeyin hanımlar :)

gel de bunu kocalara anlat :)
yahuu diyorum çocukla senin afedersin gireceğin yer farklı diyorum yok ya biş iolursa diyo
peki pazartesi doktorda görüşürüz ddim napim

cnm merhaba benım hep aynı gıdıo sat ım la cok sukur yanı bole bı durumum olmadı korkma endıselecek bısey yoktur olsa doktor solerdı

Back
X