Hamısler karnınız nezaman bellı olmaya başladı

hamılelık takvımımde görursun zaten canım 5 ay bıttı.karnım ne olarak 4 aydan snra basladı bellı olmaya...52ıle hamıle kaldım 56 kıloyum bu arada...

Benim 3.hamileligim ilkindr ve ikincide 5 aydan sonra belli olmaya basladi. Simdi 2.5 aylik hamileyim gobusum çıktı biraz;-)kilo olmadim ama bebek sanki ben buradayim diyor

Bende 4 ay icerisindeyin yeni yeni gobisim ciknaya basladi 3 ay boyinca kilo almamistim yeni yeni aldim galiba izindeyim beljide ondan:19

ben hamile değilim ama benimde söyleyesim geldi benim karnımda 4.5 - 5 aylıkken falan çıkmaya başlamıştı. 58ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim doğumdan cıktığımdada 58tim. hepsini verdim cok sükür. bebeğimde3 kg doğdu. şimdi 16 aylık kuzuşum.canımın içi kurban oldugum yerim ben onu yerim yerim :))

Ben 50 kaldim suan 52.500 14 hafta nasil sence karnimda belli olmuyo fazla

canım benımde ılk hamılelıgım tercubesızım dogal olarak doktorum her aya bır kılo alman normal demıstı fazla alabılecegın kılo toplamda 12ymış...ben cok kılo alacagımı sanmıyorum.. suan 5 ay bıttı 6ya gıdıyorum karnım yenı yenı bellı oldu oyle asırıda degıl yanı..bebek ıyı olsunda..bu arada bende sorayım burdakı bayanlara bebek bata göre 3 gun gerıymıs böyle bırseyle karsılasan varmı..beslemedımmı acaba cocugu..doktor onemlı degıl olur oyle her bebek aynı degıldır dedı ama aklıma takıldı..

Benim ilk hamişligim de dördüncü aydan sonra belli oldu ve iki kilo almıştım. Dördüncü aydan altıncı aya kadar beş kilo aldım. Ve Karnım çok büyük değildi. Son üç ayda da alti kilo aldim:)) 13 kiloyla da kapanışı yapmıştım. Ve tam 13 ay sonra eski kiloma döndüm ve supriz bi sekilde tekrar hamis kaldım. Bakalım bakalım bunda nasil olacak.

Tecrubelisin ozaman kiloyla bebisin kilosunun gelisiminin bi alakasi oluyomu

Bende cnm zayifim nekadar yersem yi yim kilo almiyorum simdi aldim sadecr bende korkuyorum acaba bebek besleniyomu bizim aldigimiz kilomuzla onunonun gelişiminin bi alakasi varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…