- Konu Sahibi yalnizkiz3434
-
Ben 50 kaldim suan 52.500 14 hafta nasil sence karnimda belli olmuyo fazlahamılelık takvımımde görursun zaten canım 5 ay bıttı.karnım ne olarak 4 aydan snra basladı bellı olmaya...52ıle hamıle kaldım 56 kıloyum bu arada...
Benim ilk hamileligim henuz belli degilBenim 3.hamileligim ilkindr ve ikincide 5 aydan sonra belli olmaya basladi. Simdi 2.5 aylik hamileyim gobusum çıktı biraz;-)kilo olmadim ama bebek sanki ben buradayim diyor
Benimde senden 5 gun sonra tahmini dogum tarihim:)Bende 4 ay icerisindeyin yeni yeni gobisim ciknaya basladi 3 ay boyinca kilo almamistim yeni yeni aldim galiba izindeyim beljide ondan:19
Benim ilk hamileligim henuz belli degil
Ben 50 kaldim suan 52.500 14 hafta nasil sence karnimda belli olmuyo fazla
Kac kiloyla hamile kaldin canim5.ayda belli olmaya basladi. Ondan once 6aya kadar uc kilo aldim. 31.haftamdayim, aldigim toplam kilo 5 oldu
Benim ilk hamişligim de dördüncü aydan sonra belli oldu ve iki kilo almıştım. Dördüncü aydan altıncı aya kadar beş kilo aldım. Ve Karnım çok büyük değildi. Son üç ayda da alti kilo aldim:)) 13 kiloyla da kapanışı yapmıştım. Ve tam 13 ay sonra eski kiloma döndüm ve supriz bi sekilde tekrar hamis kaldım. Bakalım bakalım bunda nasil olacak.
canım benımde ılk hamılelıgım tercubesızım dogal olarak doktorum her aya bır kılo alman normal demıstı fazla alabılecegın kılo toplamda 12ymış...ben cok kılo alacagımı sanmıyorum.. suan 5 ay bıttı 6ya gıdıyorum karnım yenı yenı bellı oldu oyle asırıda degıl yanı..bebek ıyı olsunda..bu arada bende sorayım burdakı bayanlara bebek bata göre 3 gun gerıymıs böyle bırseyle karsılasan varmı..beslemedımmı acaba cocugu..doktor onemlı degıl olur oyle her bebek aynı degıldır dedı ama aklıma takıldı..
Kac kiloyla hamile kaldin canim
551.68 boyum.simdi de 60-61 arasi gidip geliyorum
Hersey guzelse ozaman bende dert etmeme gerek yok :)
Etme tabiii.kilo dert edilecek bisey degilki. Sen kac kilosun
50 kaldim simdi 14 haftama girdim 52.500 ben kiloyi degilde bebegin sagligi ixin dert ediyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?