Hamişler kilolar ne durumda ;)) ?????.

70 kiloyla hamile kaldm 13.haftadayiz 63 kiloyum..malum bulantı kusma..

1bucuk ayda verdm ..su bile ıcemiyodum..serumlarla ayakta durdum hep cok agir gecirdm ben halada var ama azaldi o zamanlara göre çok şükür..

31 haftadayim 64le hamile kaldim 80 kiloym ((( nasil vercem bukadar kiloyu (( benim tehlikem vardi yattim iki ay belki ondan bukadar cok aldim

22. haftadayım, 68 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum bebiş de 430 gr şuanlık meleğim sağlıklı büyüsün de ben veririm doğumdan sonra kiloları

47.5 ile hamile kaldim 28haftaligim su an 53.6 kiloyum oglusumda gayet saglikli

mrb anne adaylarıı ben 59 kilo ile hamile kaldım.. 19. haftadayım 6 kilo aldım : ) başına gelenler bilir aç kaldğımda mide bulantısı yapıyo yiyorum bende : ) baya aldım farkındayım. çoğu anne adayının dediği gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir . güzel ve sorunsuz hamilelik diliyorum hepinize

59 la hamıle kaldım 68 kıloyum 25. hafta :))) şiştimmmmm

Şimdi Yemicezde ne zaman yimez böle rahat rahat diyor insan da işte ) sonrası var bu işin ne kadar dikkat etmemde alıyorum elimizde değil ki canım

Şimdi Yemicezde ne zaman yimez böle rahat rahat diyor insan da işte ) sonrası var bu işin ne kadar dikkat etmemde alıyorum elimizde değil ki canım

bende öyle dedim kendi kendime : ) bugünlerde yemiycemde ne zaman yiycem : ) faydalı ne bulursam yemeye çalışıyorum bebişim vitamin alsın diye. tek amacımız sağlıklı olmaları . veririz kiloları onlarla uğraşırken : ). ( umarım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…