- Konu Sahibi Peri Tozuu
Aynen katılıyorum belki doktora gitsen keseyi bile görürsün canım inşaAllah ❤Psikolojik belirti de olabilir.
Eczaneden idrar testi alin 15 gun geciktiyse kesin olarak idrarda cikar zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum belki doktora gitsen keseyi bile görürsün canım inşaAllah ❤Psikolojik belirti de olabilir.
Eşim işten gelince alcak bakalım olabilir dediğiniz gibi ama bu aralar pek kafayı takmamıstm ki hamileliğe hatta bn hamile değilim diyordm nasıl psijolojik olsn kiPsikolojik belirti de olabilir.
nşallah inşallah dua edin kızlar lütfen banaAynen katılıyorum belki doktora gitsen keseyi bile görürsün canım inşaAllah ❤
Haklısın eşim gelsinde gidelimAcilede gidebilirsin.
Boyle boyle sancim var adetim 15 gun gecikti.
Ama lekelenmeler oluyor akinti gibi dersin.
Kontrol ol.
Kadin doguma git.
Canim yakinsa kendin git nasil merak etmiyosun yaHaklısın eşim gelsinde gidelim
Canım merak ediyorum tabiki bi bilsem keşke ama işte baya uzak hastane bana. Birde bn hiç otobuse minibuse falan binmedim hep arabayla gidip geliyorz heryere hangisinin gttiğini bile bilmiyormCanim yakinsa kendin git nasil merak etmiyosun ya
Canım merak ediyorum tabiki bi bilsem keşke ama işte baya uzak hastane bana. Birde bn hiç otobuse minibuse falan binmedim hep arabayla gidip geliyorz heryere hangisinin gttiğini bile bilmiyorm
Amin tsk ederim cvbn için :)Sen bilirsin canm o zaman
Hayirlisi olsn