selam arkadaslar ben yeni evliyim ve cocuk istiyoruz..... daha rahat iliskiye girmek icin hep krem kullaniyorum acaba bu gebe kalmama engel olurmu??? eger olursa ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz cunku kuru kuru iliskiye giremiyorum suan((
cnm hamile kalmanin bir yolu var ve herkes o yolla hamile kalabiliyor. Bu herkeste istisnasiz ayni,(tabi burda tedaviyle hamile kalanlari ayri tutuyorum.) bende aylarca ugrastim olmadi sonra bir gun oluverdi hic farkli birsey yapmamama ragmen. demekki vakti gelmis. o yuzden hamile olanlarin farkli birsey yapipta senin bilmedigin ,sonucunda hamile kaldiklarini dusunme. Bunun moralini bozmak disinda sana bir getirisi olmaz. Saglikli oldugunu bil, sadece vucudunun hamilelik icin biraz zamana ihtiyaci oldugunu hatirlat kendine.
canım sana ovestin kremi tavisye ederim normalde menapozlu bayanlara veriliyormuş ama ben de kuruluk yaşadığım için kullandım ve hamile kaldım spermlere zarar vermiyor da içeri sürmmene gerek yok dış yüzeyine sürsen yeter çok açık anlattım ama istersen int aaraştır bunuselam arkadaslar ben yeni evliyim ve cocuk istiyoruz..... daha rahat iliskiye girmek icin hep krem kullaniyorum acaba bu gebe kalmama engel olurmu??? eger olursa ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz cunku kuru kuru iliskiye giremiyorum suan((
vay be bende yazacakmıydım buralara hala inanamıyorum 4. ayın sonunda hamile kaldım bu ay adetin 3.gününden 12.gününe kadar çörekotu tarçın bal karışımını kullandım incir yedim kocaama harnup pekmezi içirdim bunlar vesilem oldu heralde bide kalkmadan baya bi yattım allah her isteyene nasip etsin banada sağ salim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?