Hamişler sigarayı bıraktınız mı :(

Allah im o birakanlar basil birakiyorlar bize de bi anlatsinlar ne olur.hergun agliyorum kahroluyorum tamam diyorum bugun yok kafamda bitti ama elim ayagim kasiliyor kafam i duvara vuruyorum resmen dr a soyledim bu sekilde bebegi stres e sokuyorsun buna hakkin yok biraksAn daha iyi ama yapacak bisey yok diyor 17 senedir iciyorum kolay olmuyor:(

Sigara içmek istemiyorum ama bırakamıyorum da.. 7 tane içiyorum maalesef.. Bırakanlar nasıl başardınız :14:

Merhaba canim bebisin hayirli olsun Allahim saglikla hayirlisiyla kucsgina almak nasip etsin kac haftaliksin bu arada bende sigara iciyordum hamile oldugumu ögrendigimde 4 haftaliktim hemen 1 taneye en fazla 2 tane ictim 5 haftalik oldu daha fazla dayanamadim biraktim her ictigim nefeste icim rahat etmiyordu sorunlulugum vardi onu zehirleyemezdim düsünsene bebegine sigara iciriyorsun zehirliyorsun belki hastalikli dogacak birak arkadasim hersey beyinde bitiyor sigaradan tiksinmedim bile hatta icmek istiyorum suan 13 hafta oldum agzima bile sürmedim bu zamana kadar

Sigara içmek istemiyorum ama bırakamıyorum da.. 7 tane içiyorum maalesef.. Bırakanlar nasıl başardınız :14:
bende bırakamayanlardanım tatlım günde 5 tane içiyorum ilk gebeliğimdede içtim aynı ama insan vicdan azabından kurtulamıyor bırakmakta istiyorum ama ailevi sorunlar işte onlarda yakasını bırakmıyo insanın içmeyincede olmuyor

Vallahi ben hiç içmiyorum desem yeri hamile olduğumu öğrendiğim gün bırktım sigarayı günde 1 yada 1,5 paket içerdim şimdi sakız çiğniyorum kendim oyalıyorum bebeğimin ağzına sigara dayadığımı farkediyorum içmiyorum.dayanamaz hale gelince bir dal yakıyorum oda hafta 1falan.bebeğin için kendini zorlamaya çalış.

Çevremde ki arkadaşlarımın birçoğu hamileyken sigara içti ve alkolde aldılar bebekleri hep sağlıklı oldu ama bu bir bahane değil biliyorum kimseye bişey olmaz bizi vurur geçer bundan korkuyorum.üstelik 6 ay sigarayı bıraktım başlayalı 1 ay olmadan hamile kaldım şimdi ise bırakmak zor geliyor nasıl bir bünyem var anlamadım.belki ultrasona girince bırakırım diye avutuyorum kendimi işte
HADİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM kendimize bir gün seçelim :18:

gün falan seçmeyin anında bırakın.bebeğinize bir şey olduğu takdirde yaşayacağınız vicdan azabını düşünün yapmayın! küçücük bir can o dumana nasıl dayansın.bebeğinizin bağışıklık sistemine zarralı doğum için zararlı.sonuçta biz bu haltın ne yararını gördük ki bebeğimiz görsün!

Çevremde ki arkadaşlarımın birçoğu hamileyken sigara içti ve alkolde aldılar bebekleri hep sağlıklı oldu ama bu bir bahane değil biliyorum kimseye bişey olmaz bizi vurur geçer bundan korkuyorum.üstelik 6 ay sigarayı bıraktım başlayalı 1 ay olmadan hamile kaldım şimdi ise bırakmak zor geliyor nasıl bir bünyem var anlamadım.belki ultrasona girince bırakırım diye avutuyorum kendimi işte
HADİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM kendimize bir gün seçelim :18:

Onu bir gör kalp atisini duy bak görürsün nasil birakiyosun kendin bule sasirirsin kendine

sigarayı bırkamam çok uzun sürdü

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle Ayşe arkadaşın söylediklerini okurken kendimi buldum.bende aynı şekilde bıraktım günde 2 paket sigara içen insanken bebeğimden daha değerli olmadığını düşünerek bıraktım..ve hiçte aramıyorum aklıma gelirse bebeğimi düşünüyorum..

Back
X