• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamisler yardım edermisiniz belirtilerimin durumu nedirrr

Benim de son regl tarihim 8 şubattı hala regl olmadım sadece arada peçete ile sildiğimde açık kahve akıntı geliyor kaşık ağrısı var sanki regl olacakmışım gibi dün akşam üstü kaset test yaptım hiç bir şey çıkmadı sabahta yaptım bir şey göremedim ama normalde reglim çok düzenlidir 28 günde bir olur bu sefer 4 gün gecikti anlamış değilim regl mi olacağım yoksa gebelik mi var 🥲
En sağlıklısı kan cidden bak ben 1 haftadır testler yaptım hepsi pozitif silikti ama kan sonucum o testlere göre düşük 5. 35 geldi kimyasal.bile olabilir en azından stresi attım idrar testleri cidden en büyük stres

48 saat sonra tekrar ver kan yükselir muhtemelen hiç ümitsizliğe kapılma verebilirsen bugün acilden tekrar ver ben olsam öyle yapardım sonucum yanında <> böyle işaretler var mıydı
Yoktu direk 5,3 Mgl falan yaziyordu referans aralığıda yoktu

Eklentiler

• 1000153515.webp
    1000153515.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 475
Yoktu direk 5,3 Mgl falan yaziyordu referans aralığıda yoktu
Olabilir sonuç düşük olsa bile önemli olan artış ben çok insan biliyorum ne değerlerde öğrenip Kimyansal a dönen beklicez artış takip edicez sen de hiç kötü düşünme

Olabilir sonuç düşük olsa bile önemli olan artış ben çok insan biliyorum ne değerlerde öğrenip Kimyansal a dönen beklicez artış takip edicez sen de hiç kötü düşünme
İnşallah şimdi gidiyorum doktora bakalım akşam.acile gidersem bizim acil.boraz cins alırlar mı kan bilmiyorum DHA önce gittim şüphem var randevu alamadım doktora dedim çok hastayım ondada o zaman git al randevunu dedi gönderdi beni kan falan da almadi

Kizlar benimde Adet gunum 7 martdi ama olmadi elimde ovulasyon testi vardi.test pik gosteriyo kafam karisdi baya.Cidi dercede bel agrim var adet gorecekmisim gibi.basqada belirtim yok

Kizlar benimde Adet gunum 7 martdi ama olmadi elimde ovulasyon testi vardi.test pik gosteriyo kafam karisdi baya.Cidi dercede bel agrim var adet gorecekmisim gibi.basqada belirtim yok
O testlerden ben hiç anlamıyorum canım ya şüphen varsa direk erken gebelik testi al bana kalırsa

İnşallah şimdi gidiyorum doktora bakalım akşam.acile gidersem bizim acil.boraz cins alırlar mı kan bilmiyorum DHA önce gittim şüphem var randevu alamadım doktora dedim çok hastayım ondada o zaman git al randevunu dedi gönderdi beni kan falan da almadi
Hadi Allah yardım edicek güzel haberler alıcaz

Ovulasyonla öğrenen de var ama ikisininde çok ve aynı koyulukta olması lazımmış

Acaba yunurtlama günün olabilir mi akintin falan nasıl

Cokda yogun akintim yok canim

Canim ayni koyuluktaydi ikiside.akintimda fazla deyil sadece her an adet olcakmisim hissi var.Sedende İyi haberler bekliyoruz İnseallah 🤲🌹
Hadi inşallah sende de vardır ben yarın kadın doğuma randevu aldım sabaha bakalım tekrar sonuç vericem belki progestan verir

Merhaba hepsini okudum tum yazdiklarinizi bende suan belirsizliklerle yasiyorum sonuc nedir acaba insallah umdugunuz gibidir

Merhaba hepsini okudum tum yazdiklarinizi bende suan belirsizliklerle yasiyorum sonuc nedir acaba insallah umdugunuz gibidir
Şuan bellisiz canım henüz adet olmadım gecikmenin 3. Günündeyim yarın sabah kadın doğuma gidicem tekrar kan vermeye yükselmişmi bilmiyorum zaten yükselmezse kimyasaldir inşallah senin sonucun hayırla sonuçlanır. Süreç belirsiz olunca insan stres yapıyor. Regl olacak gibi bir ağrı var karnımda

Benimde sabahtan beri yuregim agzimda sabah kasik agrisiyla uyanio test yaptim awox 2. Cizgi silik cikti ama ikk 5 dakika baktim yoktu sonra bir kenara attım uyandigimda baktim vardi , kaç dakika sonra cikti bilmiyorum sonra heycanlanip hastaneye gittik betam 2,78 negatif ama adetime 4 gun var yukseledebilir gec dollenmede olabilir kuruma cizgiside kafam cok karisik benim de sol tarafimda agri bazen yogun kramp seklinde sizde bakarmisiniz gorsele acaba

Eklentiler

• IMG_6913.webp
    IMG_6913.webp
    187,4 KB · Görüntüleme: 453
Digerini netleştirmistim bu gercek hali su testini uyguladiktan sonra ki hali bir de pembe bi cok silik cizgi var ama bilmiyorum awox yaniltirmi baska iki marka yaptim onlarda cikmadi aksam yapmistim onlari bunu ilk idrsrla yapmistim

Eklentiler

• IMG_6946.webp
    IMG_6946.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 453
Back
X