- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Can'ım benim adetime 3 gün kala akıntım pembeleşmişti . Sonra normal rengine dönünce hamile olduğumu anladım . Erken test yapmıştım çok belirgin çıkmıştı . Daha sonra da kan testi yaptırdık 137 idi sonucum . Benimkinin kalbi durdu 9 haftalıkken . İnşallah senin bebeğin hayırlısı ile gelir . Yerleşme kanaması olabilir seninki de .Benim adetime 9 gün kala göğüslerim hassalaştı ağrı oluştu bel ağrısı felan var ve adetime 7 gün kala pembe akıntı geldi leke ama sonra 6 gün yani dün kahverengi ye dönüştü ve leke leke geldi akşama kadar ama kasıklarım çok ağrıdı belim kırılıcaktı bugün daha bişey yok ped temiz ve bugün 5 gün kaldı adetime test yaptım bu sabah negatif sizce napmalıyım ??
Benim adetime 9 gün kala göğüslerim hassalaştı ağrı oluştu bel ağrısı felan var ve adetime 7 gün kala pembe akıntı geldi leke ama sonra 6 gün yani dün kahverengi ye dönüştü ve leke leke geldi akşama kadar ama kasıklarım çok ağrıdı belim kırılıcaktı bugün daha bişey yok ped temiz ve bugün 5 gün kaldı adetime test yaptım bu sabah negatif sizce napmalıyım ??
Can'ım benim adetime 3 gün kala akıntım pembeleşmişti . Sonra normal rengine dönünce hamile olduğumu anladım . Erken test yapmıştım çok belirgin çıkmıştı . Daha sonra da kan testi yaptırdık 137 idi sonucum . Benimkinin kalbi durdu 9 haftalıkken . İnşallah senin bebeğin hayırlısı ile gelir . Yerleşme kanaması olabilir seninki de .
ben adetımden 4 un once kanda ogrendım bebısımı ve adet gunumde pembe lekelenmem oldu doktor rahım guclendırıcı olarak progestan 100 ml ılac yazdı düşük öncelyıcı ne olur ne olmaz dıye ; bır ıkı gun daha bekleyıp kan verebılırsınız .
Selam canım ben adete 3 gün kala idrar testinde çok silik çizgi gördüm, 2 gün kala kanda öğrendim ve tam adet günümde 2 gün süren kahverengi 2-3 damla lekelenmem oldu. Tabi herkeste aynı olmaz bazen yerleşme kanamasını adet gününden önce yaşayan da olabiliyor umarım seninki de gebeliktendir, daha gününe de var bayaBenim adetime 9 gün kala göğüslerim hassalaştı ağrı oluştu bel ağrısı felan var ve adetime 7 gün kala pembe akıntı geldi leke ama sonra 6 gün yani dün kahverengi ye dönüştü ve leke leke geldi akşama kadar ama kasıklarım çok ağrıdı belim kırılıcaktı bugün daha bişey yok ped temiz ve bugün 5 gün kaldı adetime test yaptım bu sabah negatif sizce napmalıyım ??
ben de pazartesi günü kahve köpüğü renginde akıntım oldu sonra iki üç damla pembe akıntı geldi sonra devamı gelmedi dün hamile olduğumu öğrendim
Selam canım ben adete 3 gün kala idrar testinde çok silik çizgi gördüm, 2 gün kala kanda öğrendim ve tam adet günümde 2 gün süren kahverengi 2-3 damla lekelenmem oldu. Tabi herkeste aynı olmaz bazen yerleşme kanamasını adet gününden önce yaşayan da olabiliyor umarım seninki de gebeliktendir, daha gününe de var baya
İnşallah canım dualarım seninle, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsunAyyy inşallahh inşallah ağzından bal damlıyor inşallah gebeliktendir canım dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş
İnşallah canım dualarım seninle, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsungüzel haberlerini almayı diliyorum en kısa zamanda
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah hamişsindir.Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah hamişsindir.
ben adetimden 1 hafta önce pembe renkte lekelenirdim ama temmuz ayında lekelenmedim hiç adetime 2 gün kala test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra 4 saat sonra bir daha yaptım daha net bi çizgi çıktı.ertesi günü kan verdim kan değerim 113 çıktı.şu an 8 haftam bitti.ben gebeliğimi öğrendikten sonra yani 4 haftalıkken yerleşme kanamam oldu doktorum ilaç vermedi kendiliğinden 1 hafta içinde durdu.sadece folik asit içiyorum.Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nsip etsin hepimize inşallah.
Adetten kaç gün önceydi?ben de pazartesi günü kahve köpüğü renginde akıntım oldu sonra iki üç damla pembe akıntı geldi sonra devamı gelmedi dün hamile olduğumu öğrendim
benim adet günümde yarın çatlatma iğnesi olmuştum ben iğnenin 14. günü akşamı geldi lekeAdetten kaç gün önceydi?
inşallah canım inşallah benimde karın ağrım olmuştu leke geldiği günİnşallah canım amin amin amin akıntım şuan kahve ve pembe birlikte geliyo ama leke şeklinde günlük ped takıyom şuanda lavaboya girdikçe değişiyom belim kırılacak sanki inşallah bebişimin habercisidir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?