Hamisler yürümekte zorlaniyormusunuz?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
36 haftaligiz neredeyse hic yürüyemiyorum. Kasiklarimda agri var. Ayaklarimdada var. Uyku zaten sifir. Siz ne haldesiniz hamişler ? Bide böyle vajinada bi baski gibi bisey var sizce kafasimi kanala girmis ?

Vajinada baskı degilde sızlama oluyo.gobek altından baslayip vajinaya dogru yurumek zorlasıyo. Yada bacaklarım agrıyo yürürken.

36 haftaligiz neredeyse hic yürüyemiyorum. Kasiklarimda agri var. Ayaklarimdada var. Uyku zaten sifir. Siz ne haldesiniz hamişler ? Bide böyle vajinada bi baski gibi bisey var sizce kafasimi kanala girmis ?
32 bitti bugün bende aynıyım. Yürümede zorluk var aşağı baskı sürekli wc ye koşma hali doktorum normal dedi bide gece yatakta dönerken çatı kemiklerim tıkırdıyo sanki ah annelik ne zormuş

32 bitti bugün bende aynıyım. Yürümede zorluk var aşağı baskı sürekli wc ye koşma hali doktorum normal dedi bide gece yatakta dönerken çatı kemiklerim tıkırdıyo sanki ah annelik ne zormuş
Dönerken resmen ölüyorum acayip agriyo kasiklarim. Evet cok zormus gercekten. Allah yardimcimiz olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…